Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Baking Powder

Diavola Calabrese

Vi har gjort Tradizionale-pizza endnu bedre! Vi har fremhævet det autentiske, italienske udtryk både i design og smag. Med ny opskrift og endnu bedre råvarer smager Dr. Oetkers Tradizionale-pizzaer nu endnu bedre. Alt i alt har vi hævet kvaliteten på vores stenovnspizzaer!

Vidste du at det karakteristiske kendetegn for Calabrese Salami er den grove struktur?

Dr. Oetker Tradizionale Diavola Calabrese er bagt direkte på sten. Bunden er sprød udenpå og lækker og luftig indeni. Pizzaen er toppet med lækker, aromatisk tomatsauce, krydret Calabrese Salami og stykker af rød og grøn peberfrugt. Sådan skal ægte stenovnspizza være!

 

Dr. Oetker Tradizionale Diavola Calabrese fås i pakker à 345 g.

 

Tilberedning af Tradizionale Salame Romano:

  1. Alle ovne forvarmes. Almindelig: 220 °C, varmluft: 200 °C
  2. Fjern folien
  3. Den frosne pizza bages 12-14 min. på midterste rille i en forvarmet ovn

 

Tip:
Dr. Oetker Tradizionale Diavola Calabrese bliver bedst, hvis du bager den ved 220° C med almindelig over- og undervarme i stedet for med varmluft. På den måde bliver kanten særlig sprød, og fyldet bliver ved med at være dejlig saftigt!

 


Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Ingredienser Diavola Calabrese

HVEDEMEL, 13 % flåede tomater, vand, 11 % EDAMER OST, 8,3 % syltede chili stykker (chili, vand, vineddike, salt, syre (citronsyre), antioxidant (ascorbinsyre)), 6,2 % Calabrese-salami (svinekød, spæk, salt, dextrose, krydderier, aroma, glukosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, stabilisator (natriumnitrit), antioxidant (ekstrakt af rosmarin), røg), rapsolie, salt, gær, ekstra jomfru olivenolie, chilipeber, sukker, modificeret stivelse, oregano, basilikum, krydderier, hvidløg, hydrolyseret vegetabilsk protein, maltodextrin, karamel, tomatpuré, citronsaft, krydderiekstrakt.

Køb produktet online her::

Allergifremkaldende ingredienser

Allergener for dette produkt:

Hvedemel
Edamer ost

Næringsindhold Diavola Calabrese

PER 100 G TILBEREDT PRODUKT
Energi 971 kJ
231 kcal
Fedt 7.2 g
heraf mættede fedtsyrer 2.9 g
Kulhydrat 31 g
heraf sukkerarter 3.5 g
Protein 9.2 g
Salt 1.5 g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares på frost ved -18° C.

Nettovægt: 345g