Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Baking Powder

Spinaci e Ricotta

Vi har gjort Tradizionale-pizza endnu bedre! Vi har fremhævet det autentiske, italienske udtryk både i design og smag. Med ny opskrift og endnu bedre råvarer smager Dr. Oetkers Tradizionale-pizzaer nu endnu bedre. Alt i alt har vi hævet kvaliteten på vores stenovnspizzaer!

Dr. Oetker Tradizionale Spinaci e Ricotta er bagt direkte på sten. Bunden er sprød udenpå og lækker og luftig indeni. Pizzaen er toppet med aromatisk tomatsauce, fine spinatblade krydret med hvidløg og olivenolie og ricotta. Sådan skal en stenovnspizza være!

 

Dr. Oetker Tradizionale Spinaci e Ricotta fås i pakker à 405 g.

 

Tilberedning af Tradizionale Spinaci e Ricotta:

  1. Alle ovne forvarmes. Almindelig: 220 °C, varmluft: 200 °C
  2. Fjern folien
  3. Den frosne pizza bages 14-16 min. på midterste rille i en forvarmet ovn

 

Tip:

Dr. Oetker Tradizionale Spinaci e Ricotta bliver bedst, hvis du bager den ved 220° C med almindelig over- og undervarme i stedet for med varmluft. På den måde bliver kanten særlig sprød, og fyldet bliver ved med at være dejlig saftigt!



Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Ingredienser Spinaci e Ricotta

HVEDEMEL, 16 % flåede tomater, 14 % spinat, vand, 10 % skærefast MOZZARELLA OST, 3,8 % RICOTTA OST, 1,9 % PISKEFLØDE, ekstra jomfru olivenolie, rapsolie, salt, hvidløg, gær, modificeret stivelse, sukker, oregano, basilikum, paprika, peber

Køb produktet online her::

Allergifremkaldende ingredienser

Allergener for dette produkt:

Hvedemel
Mozzarella ost
Ricotta ost
Piskefløde

Næringsindhold Spinaci e Ricotta

PER 100 G TILBEREDT PRODUKT
Energi 855 kJ
203 kcal
Fedt 6.4 g
heraf mættede fedtsyrer 2.5 g
Kulhydrat 27 g
heraf sukkerarter 3.3 g
Protein 7.9 g
Salt 1.1 g
Kostfibre 2.1 g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares på frost ved -18° C.

Nettovægt: 405g