Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Baking Powder

Quattro Formaggi

Vi har gjort Tradizionale-pizza endnu bedre! Vi har fremhævet det autentiske, italienske udtryk både i design og smag. Med ny opskrift og endnu bedre råvarer smager Dr. Oetkers Tradizionale-pizzaer nu endnu bedre. Alt i alt har vi hævet kvaliteten på vores stenovnspizzaer!

Dr. Oetker Tradizionale Quattro Formaggi er bagt direkte på sten. Bunden er sprød udenpå og lækker og luftig indeni. Pizzaen er toppet med mozzarella-, emmentaler-, provolone- og blåskimmelost. Sådan skal en stenovnspizza være!

 

Dr. Oetker Tradizionale Quattro Formaggi fås i pakker à 370 g.

 

Tilberedning af Tradizionale Quattro Formaggi:

  1. Alle ovne forvarmes. Almindelig: 220 °C, varmluft: 200 °C
  2. Fjern folien
  3. Den frosne pizza bages 13-15 min. på midterste rille i en forvarmet ovn

 

Tip:

Dr. Oetker Tradizionale Quattro Formaggi bliver bedst, hvis du bager den ved 220° C med almindelig over- og undervarme i stedet for med varmluft. På den måde bliver kanten særlig sprød, og fyldet bliver ved med at være dejlig saftigt!



Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Ingredienser Quattro Formaggi

HVEDEMEL, 18% flåede tomater, vand, 6.5% skærefast MOZZARELLA OST, 6.5% EMMENTALER OST, 4.3% PROVOLONE OST, PISKEFLØDE, 2.0% BLÅSKIMMELOST, rapsolie, salt, gær, ekstra jomfru olivenolie, modificeret stivelse, oregano, sukker, hvidløg, peber.

Allergifremkaldende ingredienser

Allergener for dette produkt:

hvedemel
mozzarella ost
emmentaler ost
provolone ost
piskefløde
blåskimmelost

Næringsindhold Quattro Formaggi

PER 100 G TILBEREDT PRODUKT
Energi 1010 kJ
240 kcal
Fedt 8.8 g
heraf mættede fedtsyrer 4.3 g
Kulhydrat 29 g
heraf sukkerarter 3.3 g
Protein 9.9 g
Salt 1 g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Ved min -18 °C. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Nettovægt: 370g