Økologisk Vaniljepasta er en lækker, pasta af vaniljekorn, som giver smag og fine vaniljeprikker i dine kager, desserter, rørt ud i flødeskummet og meget andet.
Vaniljepasta er en bekvem måde at bruge vanilje på, den er nem at dosere og rører ud i deje og cremer - og nu fås den også i en økologisk variant. Økologisk vaniljepasta er velegnet i både kager og desserter, eller prøv at røre cremefraiche eller flødeskum op med lidt vaniljepasta og server til en lun æbletærte. Vaniljepastaen er også velegnet til at give lidt ekstra smag til morgenmaden, prøv den fx i en smoothie, i havregrød eller rørt op i yoghurt. Den økologiske vaniljepasta har endnu højere indhold af vanilje end vores klassiske udgave, så du får endnu mere smag. Produktet har et højt niveau af vaniljekorn, så du får de karakteristiske runde vaniljeprikker i bagværk og desserter, som ellers kun kendestegnes ved brug af hele vaniljestænger.
Anbefalet dosering: 5 ml (1 tsk.) vaniljepasta i stedet for kornene i en lille 1 vaniljestang eller 2 tsk. vaniljesukker.
Information om produktindhold: Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.