Hvem elsker ikke en sprød hjemmebagt pizza til aftensmaden?! Men i en travl hverdag, hvor maden hurtigt skal på bordet, kan det være svært at planlægge og finde tid til at lade en dej hæve i flere timer. Dr. Oetker Pizzagær er din nemme løsning på problemet! Læs her på siden hvordan hævemidlet kan benyttes og find en masse opskrifter og inspiration.
Brød og boller
Brød og boller
Brød og boller
Brød og boller
Brød og boller
Brød og boller
Brød og boller
Med Dr. Oetker Pizzagær kan du nemt og hurtigt lave hjemmelavet pizza. Pizzagær består af tørgær, tilsat bagepulver, og der er derfor intet behov for at lade dejen hæve før bagning. Gæren giver dejen smag og den særlige formulering på Pizzagæren gør at dejen kan bages lige så snart den er æltet sammen. Pizzagæren er ikke kun god til hurtige pizzaer, men kan også bruges til fx pølsehorn og pizzasnegle, eller hvad med hurtigt at kunne bage lækre snaskede kanelsnegle.
1 pose Pizzagær passer til ca. 500 g mel og tilsættes sammen med melet.