Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Mazarinkage

En klassisk mazarinkage med masser af dekorationsmuligheder.

18 - 20 portioner

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mazarinkage

Redskaber:

bradepande; 18 x 24 cm.
håndmixer

Kagedej:

175 g blødt smør
175 g sukker
2 æg str. M/L
100 g hvedemel
25 g kartoffelmel
0,5 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
0,25 dl kogende vand
1 tsk. Dr. Oetker Mandelaroma

Topping og pynt:

200 g flormelis
1 spsk. varmt vand
Dr. Oetker Black & Gold , eller Dr. Oetker Rainbow Mix
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel varme.

1

Kagedej

Rør smør og sukker blødt. Pisk æggene i et ad gangen med en håndmixer og pisk godt ved højeste hastighed. Sigt hvedemel, kartoffelmel og bagepulver i dejen og rør sammen. Tilsæt mandler, vand og mandelaroma og bland det hele godt.

Fordel dejen i en lille smurt bradepande og bag kagen 28-30 min. Mærk efter med en gaffel om kagen er bagt. Så længe der sidder dej på gaflen, er kagen ikke bagt færdig.

2

Topping og pynt

Lav en glasur af flormelis og varmt vand, fordel den på den afkølede kagen. Pynt med krymmel efter eget behov.

Næringsindhold til opskriften Mazarinkage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 900kJ
215kcal
1733kJ
414kcal
Fedt 9.95g 19.14g
Kulhydrat 28.88g 55.55g
Protein 1.96g 3.77g