Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Schweizisk Marengs Smørcreme / Swiss Meringue Buttercream

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lær hvordan man laver Schweizisk marengs smørcreme også kaldet Swiss meringue buttercream. Et lettere og luftigtere alternativ til traditionel smørcreme.

ca. 12 portioner

for let øvede 40 Minutter iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Schweizisk Marengs Smørcreme / Swiss Meringue Buttercream

Redskaber:

termometer

Schweizisk Maregns:

100 g æggehvider
170 g sukker

Schweizisk Maregns Smørcreme:

235 g koldt smør , i tern
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt

Tilberedning

Tilberedning

Kært barn har mange navne. Smørcreme eller buttercream betyder det samme. Denne opskrift er på såkaldt schweizisk marengs smørcreme. Den schweiziske marengs kan bruges alene eller tilsættes smør for at blive en let og luftig smørcreme. Opskriften kræver et sukkertermometer og lidt mere tålmodighed, men resultatet bliver bare så lækkert. Bruges til at pynte fine cupcakes med alverdens sprøjtetyller, eller brug den til at smøre bryllupslaglage eller andre festkager op med.

Opskriften er lavet til 12 cupcakes, men det er jo individuelt hvor meget overtræk man kan lide. Derfor er ingredienserne vejledende til overtræk af ca. 12 cupcakes.

Cupcakes dekoreret med smørcreme bør opbevares køligt.

1

Schweizisk Maregns

Bland æg og sukker i en skål af glas eller metal som passer over et vandbad. Fyld gryden med vand (må ikke røre skålen), og varm vandet op. Pisk i marengsmassen imens du hele tiden tjekker temperaturen på massen. Pisk massen sej indtil du når præcis 60 grader, tag skålen væk fra gryden.

Pisk marengsen stiv i mindst 10 min. på en køkkenmaskine. Marengsen er nu klar til brug som den er eller til at blive omdannet til smørcreme.

2

Schweizisk Maregns Smørcreme

Tilsæt nu det kølige smør, en lille terning af gangen, til den lune marengs. Det er vigtigt at hver terning smør er ordentligt opløst inden den næste tilsættes. Fortsæt indtil alt smørret er tilsat. Smørcremen vil se ud til at blive tynd og skille på et tidspunkt, men fortsæt med at piske det sidste smør i, da den vil samle sig til sidst.

3

Smag og farve

Tilsæt vaniljeekstrakt og hvis ønsket også konditorfarve til slut, og pisk igennem. Smørcremen er nu klar til brug.

Næringsindhold til opskriften Schweizisk Marengs Smørcreme / Swiss Meringue Buttercream

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 854 kJ
204 kcal
1989 kJ
475 kcal
Fedt 15.99 g 37.18 g
Kulhydrat 14.36 g 33.39 g
Protein 1.02 g 2.38 g