Schweizisk Marengs Smørcreme / Swiss Meringue Buttercream

(0)
3 3 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lær hvordan man laver Schweizisk marengs smørcreme også kaldet Swiss meringue buttercream. Et lettere og luftigtere alternativ til traditionel smørcreme.

ca. 12 portioner

for let øvede 40 Minutter iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Schweizisk Marengs Smørcreme / Swiss Meringue Buttercream

Redskaber:

termometer

Schweizisk Maregns:

100 g æggehvider
170 g sukker

Schweizisk Maregns Smørcreme:

235 g koldt smør , i tern
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt

Tilberedning

Tilberedning

Kært barn har mange navne. Smørcreme eller buttercream betyder det samme. Denne opskrift er på såkaldt schweizisk marengs smørcreme. Den schweiziske marengs kan bruges alene eller tilsættes smør for at blive en let og luftig smørcreme. Opskriften kræver et sukkertermometer og lidt mere tålmodighed, men resultatet bliver bare så lækkert. Bruges til at pynte fine cupcakes med alverdens sprøjtetyller, eller brug den til at smøre bryllupslaglage eller andre festkager op med.

Opskriften er lavet til 12 cupcakes, men det er jo individuelt hvor meget overtræk man kan lide. Derfor er ingredienserne vejledende til overtræk af ca. 12 cupcakes.

Cupcakes dekoreret med smørcreme bør opbevares køligt.

1

Schweizisk Maregns

Bland æg og sukker i en skål af glas eller metal som passer over et vandbad. Fyld gryden med vand (må ikke røre skålen), og varm vandet op. Pisk i marengsmassen imens du hele tiden tjekker temperaturen på massen. Pisk massen sej indtil du når præcis 60 grader, tag skålen væk fra gryden.

Pisk marengsen stiv i mindst 10 min. på en køkkenmaskine. Marengsen er nu klar til brug som den er eller til at blive omdannet til smørcreme.

2

Schweizisk Maregns Smørcreme

Tilsæt nu det kølige smør, en lille terning af gangen, til den lune marengs. Det er vigtigt at hver terning smør er ordentligt opløst inden den næste tilsættes. Fortsæt indtil alt smørret er tilsat. Smørcremen vil se ud til at blive tynd og skille på et tidspunkt, men fortsæt med at piske det sidste smør i, da den vil samle sig til sidst.

3

Smag og farve

Tilsæt vaniljeekstrakt og hvis ønsket også konditorfarve til slut, og pisk igennem. Smørcremen er nu klar til brug.

Næringsindhold til opskriften Schweizisk Marengs Smørcreme / Swiss Meringue Buttercream

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 867 kJ
207 kcal
2014 kJ
481 kcal
Fedt 15.11 g 35.14 g
Kulhydrat 14.36 g 33.39 g
Protein 0.89 g 2.07 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: