Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Baking Powder

Rossa Vegetale

Dr. Oetker Ristorante Pizza Rossa Vegetale er en vegansk pizza med rigeligt fyld af grillede grøntsager og marinerede tomater på en sprød, tynd bund. Den klassiske Ristorante pizza har en tynd, sprød bund, der er helt uimodståelig.

Dr. Oetker Ristorante Pizza Rossa Vegetale fås i pakker á 335 g.

 

Tilberedning af Ristorante Pizza Rossa Vegetale:

  1. Alle ovne forvarmes. Almindelig: 220 °C, varmluft: 200 °C
  2. Fjern folien.
  3. Bag den dybfrosne pizza på risten i ovnens nederste tredjedel i 11-13 min.

 

Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Ingredienser Rossa Vegetale

HVEDEMEL, 21% flåede tomater, vand, rapsolie, 6,1% grillet courgette, 6,1% grillet peberfrugt, 6,1% grillet aubergine, 5,7% tørrede marinerede tomater (tørrede tomater, solsikkeolie, salt, hvidløg, krydderurter, syre (citronsyre)), ekstra jomfru olivenolie, basilikum, gær, salt, 0,6% tomatstykker, sukker, løg, hvidløg, persille, spinat, citronsaft, emulgator (mono- og diglycerider af fedtsyrer), stegte løg, peber

Allergifremkaldende ingredienser

Allergener for dette produkt:

Hvedemel

Næringsindhold Rossa Vegetale

PER 100 G TILBEREDT PRODUKT
Energi 866 kJ
207 kcal
Fedt 9 g
heraf mættede fedtsyrer 0.90 g
Kulhydrat 26 g
heraf sukkerarter 4.3 g
Protein 4.2 g
Salt 0.83 g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares på frost ved -18°C., Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Nettovægt: 335g