Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Baking Powder

Salame

Den tynde, sprøde bund, det delikate fyld og de udsøgte råvarer gør Dr. Oetker Ristorante Pizza uimodståelig. Det er pizza, der smager, som var den lavet på en italiensk restaurant.

Prøv en Ristorante Pizza Salame med aromatisk tomatsauce, saftig salami samt mozzarella- og edamerost.

 

Tilberedning af Ristorante Pizza Salame:

  1. Alle ovne forvarmes. Almindelig: 220 °C, varmluft: 200 °C
  2. Fjern folien
  3. Bag den dybfrosne pizza på risten i ovnens nederste tredjedel i 10-12 min.



Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Ingredienser Salame

HVEDEMEL, 30 % flåede tomater, 15% OST (skærefast MOZZARELLA, EDAMER), 12 % salami (svinekød, spæk, salt, krydderier, dextrose, løgpulver, hvidløgspulver, krydderiekstrakter, stabilisator (natriumnitrit), antioxidant (ekstrakt af rosmarin), røg), rapsolie, gær, salt, sukker, vand, ekstra jomfru olivenolie, oregano, basilikum, peber, paprika.

Køb produktet online her::

Allergifremkaldende ingredienser

Allergener for dette produkt:

Hvedemel
Mozzarella ost
Edamer ost

Næringsindhold Salame

PER 100 G TILBEREDT PRODUKT
Energi 1101 kJ
263 kcal
Fedt 13 g
heraf mættede fedtsyrer 4.5 g
Kulhydrat 26 g
heraf sukkerarter 3 g
Protein 9.7 g
Salt 1.3 g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares på frost ved -18° C.

Nettovægt: 320g