Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Baking Powder

Salame

Den tynde, sprøde bund, det delikate fyld og de udsøgte råvarer gør Dr. Oetker Ristorante Pizza uimodståelig. Det er pizza, der smager, som var den lavet på en italiensk restaurant.

Prøv en Ristorante Pizza Salame med aromatisk tomatsauce, saftig salami samt mozzarella- og edamerost.

 

Dr. Oetker Ristorante Pizza Salame fås også som 2-pak i Fakta.

 

Tilberedning af Ristorante Pizza Salame:

  1. Alle ovne forvarmes. Almindelig: 220 °C, varmluft: 200 °C
  2. Fjern folien
  3. Bag den dybfrosne pizza på risten i ovnens nederste tredjedel i 10-12 min.



Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Ingredienser Salame

HVEDEMEL, 30 % flåede tomater, 15% OST (skærefast MOZZARELLA, EDAMER), 12 % salami (svinekød, spæk, salt, krydderier, dextrose, løgpulver, hvidløgspulver, krydderiekstrakter, stabilisator (natriumnitrit), antioxidant (ekstrakt af rosmarin), røg), rapsolie, gær, salt, sukker, vand, ekstra jomfru olivenolie, oregano, basilikum, peber, paprika.

Køb produktet online her::

Allergifremkaldende ingredienser

Allergener for dette produkt:

Hvedemel
Mozzarella ost
Edamer ost

Næringsindhold Salame

Per 100g package content
Energi 1101 kJ
263 kcal
Fedt 13 g
heraf mættede fedtsyrer 4.5 g
Kulhydrat 26 g
heraf sukkerarter 3 g
Protein 9.7 g
Salt 1.3 g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares på frost ved -18° C.

Nettovægt: 320g