Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Baking Powder

Geleringspulver til Gelé

Dr. Oetker Geleringspulver til Gelé kan anvendes til saft af al slags frugt, også de pektinfattige.

Se fremgangsmåden på bagsiden af emballagen.

Dr. Oetker Geleringspulver til Gelé fås i poser á 20 g - til 1 l klar saft.


Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Ingredienser Geleringspulver til Gelé

Dextrose, geleringsmiddel (pectin), surhedsregulerende middel (vinsyre), sukker.

Køb produktet online her::

Allergifremkaldende ingredienser

Vi forbedrer løbende vores produkter, så der kan ske mindre ændringer i ingredienser og allergener. Det vil således altid være oplysningerne på selve produktet, der stemmer med indholdet.

Næringsindhold Geleringspulver til Gelé

PER 100 G TILBEREDT PRODUKT
Energi 1298 kJ
306 kcal
Fedt 0 g
heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 50 g
heraf sukkerarter 50 g
Protein 0 g
Salt 1 g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares tørt og ved stuetemperatur

Nettovægt: 20g

TIPS & TRICKS

Hvad er husblas, og hvordan arbejder du med det?

Læs hvordan du undgår faldgruber og få succes med husblas. Klik her>>