Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Baking Powder

Salame Romano

Vi har gjort Tradizionale-pizza endnu bedre! Vi har fremhævet det autentiske, italienske udtryk både i design og smag. Med ny opskrift og endnu bedre råvarer smager Dr. Oetkers Tradizionale-pizzaer nu endnu bedre. Alt i alt har vi hævet kvaliteten på vores stenovnspizzaer!

Dr. Oetker Tradizionale Salame Romano er bagt direkte på sten. Bunden er sprød udenpå og lækker og luftig indeni. Pizzaen er toppet med smagfuld salami Spianata Romana og lækker mozzarellaost.

Sådan skal ægte stenovnspizza være!

Vidste du forresten, at "Spianata" er kendt i mange regioner i Italien, og de mest kendte er Spianata Romana (mild) og Spianata Calabrese (spicy)?

Tip:
Dr. Oetker Tradizionale Salame Romano bliver bedst, hvis du bager den ved 220° C med almindelig over- og undervarme i stedet for med varmluft. På den måde bliver kanten særlig sprød, og fyldet bliver ved med at være dejlig saftigt!

Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.

 

 

Ingredienser Salame Romano

HVEDEMEL, 21 % flåede tomater, 11 % skærefast MOZZARELLA OST, vand, 10 % salami (svinekød, spæk, salt, dextrose, krydderiekstrakter, krydderier, aroma, stabilisator (natriumnitrit), antioxidant (ekstrakt af rosmarin), røg), rapsolie, salt, ekstra jomfru olivenolie, gær, sukker, modificeret stivelse, basilikum, oregano, paprika, hvidløg, peber.

Køb produktet online her::

Allergifremkaldende ingredienser

Allergener for dette produkt:

Hvedemel
Mozzarella ost

Næringsindhold Salame Romano

Per 100g
Energi 1009 kJ
240 kcal
Fedt 8.8 g
heraf mættede fedtsyrer 3.5 g
Kulhydrat 29 g
heraf sukkerarter 3.5 g
Protein 9.8 g
Salt 1.4 g

Flere oplysninger om produktet

Opbevaring: Opbevares på frost ved -18° C.

Nettovægt: 370g