Vi har gjort Tradizionale-pizza endnu bedre! Vi har fremhævet det autentiske, italienske udtryk både i design og smag. Med ny opskrift og endnu bedre råvarer smager Dr. Oetkers Tradizionale-pizzaer nu endnu bedre. Alt i alt har vi hævet kvaliteten på vores stenovnspizzaer!
Dr. Oetker Tradizionale Salame Romano er bagt direkte på sten. Bunden er sprød udenpå og lækker og luftig indeni. Pizzaen er toppet med smagfuld salami Spianata Romana og lækker mozzarellaost.
Sådan skal ægte stenovnspizza være!
Vidste du forresten, at "Spianata" er kendt i mange regioner i Italien, og de mest kendte er Spianata Romana (mild) og Spianata Calabrese (spicy)?
Tip:
Dr. Oetker Tradizionale Salame Romano bliver bedst, hvis du bager den ved 220° C med almindelig over- og undervarme i stedet for med varmluft. På den måde bliver kanten særlig sprød, og fyldet bliver ved med at være dejlig saftigt!
Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.
HVEDEMEL, 21 % flåede tomater, 11 % skærefast MOZZARELLA OST, vand, 10 % salami (svinekød, spæk, salt, dextrose, krydderiekstrakter, krydderier, aroma, stabilisator (natriumnitrit), antioxidant (ekstrakt af rosmarin), røg), rapsolie, salt, ekstra jomfru olivenolie, gær, sukker, modificeret stivelse, basilikum, oregano, paprika, hvidløg, peber.
Allergener for dette produkt:
Hvedemel
Mozzarella ost
Per 100g | |
---|---|
Energi |
1009
kJ
240 kcal |
Fedt |
8.8
g
|
heraf mættede fedtsyrer |
3.5
g
|
Kulhydrat |
29
g
|
heraf sukkerarter |
3.5
g
|
Protein |
9.8
g
|
Salt |
1.4
g
|
Opbevaring: Opbevares på frost ved -18° C.
Nettovægt: 370g