
Hjerteformede fastelavnsboller
Se produkter
Kom indholdet af en pose Bagestabil Kagecreme i en skål, tilsæt letmælk. Pisk med håndmixer i ca. 1 minut, og sæt derefter cremen på køl i ca. 20 minutter.
Rør derefter kagecremen kort igennem og kom den i en sprøjtepose eller fryspose, klip et lille hul.
Tænd ovnen på 200 °C varmluft.
Udstik 24 hjerter af butterdejen. Kom halvdelen af hjerterne over på en bageplade med bagepapir.
Sprøjt kagecreme på alle butterdejshjerterne på bagepladen, sørg for at lade kanten være fri. Pisk et æg let sammen og pensl kanten af et hjerte med lidt æg. Læg et andet hjerte ovenpå og luk kanterne ved at trykke med en gaffel rundt i kanterne på hjertet. Gentag for de resterende hjerter. Pensl toppen af alle hjerterne med æg.
Bag hjerterne i ca. 15 minutter, til de er gyldne. Lad hjerterne køle helt af.
Bagetid: ca. 15 minutter
Kom indholdet af en pose Berry Fantasy Icing & Frosting i en skål, tilsæt vand og rør glasuren sammen.
Pynt hjerterne med glasur og drys med Sweetheart krymmel imens glasuren stadig er fugtig.
Relaterede opskrifter

Sveskestang med creme og hasselnødder

Brunsviger

Mandelhorn med æble og vaniljeremonce

Pandestegte naanbrød

Fastelavnsboller

Fastelavnsboller af wienerdej | Bag live med Liv

Hjemmelavet tebirkes snurrer

Julekringle med brunkage remonce
