Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Amerikanske chokoladecookies med tørret frugt

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Hjemmebag, der vækker glæde.

ca. 16 - 18 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Amerikanske chokoladecookies med tørret frugt

Dejen:

225 g blødt smør
175 g lyst rørsukker
100 g muscovadosukker (eller brun farin)
1 æg str. M/L
350 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 tsk. Dr. Oetker Natron
½ tsk. salt
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
2 poser Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
1 pose tørrede blåbær eller tranebær
150 g grofthakket mørk chokolade

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180° C varmluft eller 200° C traditionel varme.

2

Dejen

Pisk smør, rørsukker og muscovadosukker blødt og luftigt i ca. 4-5 minutter. Tilsæt det kolde æg og rør blandingen godt sammen. Rør mel, vaniljesukker, natron, salt og aroma i blandingen. Tilsæt mandler, tørrede blåbær/tranebær og chokolade og rør blandingen hurtigt sammen. Hvis der røres for længe kan kagerne blive lidt gummiagtige i konsistensen.

3

Beklæd en bageplade med bagepapir og sæt klatter af kagedej med en spiseske. Der skal ca. 2 spsk. til hver cookie. Tryk klatterne let flade med en gaffel og bag dem i 15-17 minutter. Når cookien er let lysebrun under bunden er den færdig. Lag kagerne køle helt af på en rist inden de lægges i en lufttæt kagedåse.

Næringsindhold til opskriften Amerikanske chokoladecookies med tørret frugt

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1323 kJ
316 kcal
1838 kJ
439 kcal
Fedt 17.39 g 24.15 g
Kulhydrat 35.27 g 48.98 g
Protein 4.29 g 5.95 g