Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Amerikanske chokoladecookies med tørret frugt

Hjemmebag, der vækker glæde.

about 16 - 18 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Amerikanske chokoladecookies med tørret frugt

Dejen:

225 g blødt smør
175 g lyst rørsukker
100 g muscovadosukker (eller brun farin)
1 æg str. M/L
350 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 tsk. Dr. Oetker Natron
0,5 tsk. salt
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
2 poser Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
1 pose tørrede blåbær eller tranebær
150 g grofthakket mørk chokolade

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180° C varmluft eller 200° C traditionel varme.

2

Dejen

Pisk smør, rørsukker og muscovadosukker blødt og luftigt i ca. 4-5 minutter. Tilsæt det kolde æg og rør blandingen godt sammen. Rør mel, vaniljesukker, natron, salt og aroma i blandingen. Tilsæt mandler, tørrede blåbær/tranebær og chokolade og rør blandingen hurtigt sammen. Hvis der røres for længe kan kagerne blive lidt gummiagtige i konsistensen.

3

Beklæd en bageplade med bagepapir og sæt klatter af kagedej med en spiseske. Der skal ca. 2 spsk. til hver cookie. Tryk klatterne let flade med en gaffel og bag dem i 15-17 minutter. Når cookien er let lysebrun under bunden er den færdig. Lag kagerne køle helt af på en rist inden de lægges i en lufttæt kagedåse.

Næringsindhold til opskriften Amerikanske chokoladecookies med tørret frugt

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1327kJ
317kcal
1846kJ
441kcal
Fedt 17.39g 24.15g
Kulhydrat 35.25g 48.96g
Protein 4.29g 5.95g