Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Amerikanske chokoladecookies med tørret frugt

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Dejlige sprøde cookies fyldt med både chokolade og tørret frugt. Perfekt til en god kop te.

ca. 16 - 18 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Amerikanske chokoladecookies med tørret frugt

Dejen:

225 g blødt smør
175 g lyst rørsukker
100 g muscovadosukker (eller brun farin)
1 æg str. M/L
350 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 tsk. Dr. Oetker Natron
½ tsk. salt
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
2 poser Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
1 g tørrede tranebær eller blåbær
150 g grofthakket mørk chokolade

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180° C varmluft eller 200° C traditionel varme.

2

Dejen

Pisk smør, rørsukker og muscovadosukker blødt og luftigt i ca. 4-5 minutter. Tilsæt det kolde æg og rør blandingen godt sammen. Rør mel, vaniljesukker, natron, salt og aroma i blandingen. Tilsæt mandler, tørrede blåbær/tranebær og chokolade og rør blandingen hurtigt sammen. Hvis der røres for længe kan kagerne blive lidt gummiagtige i konsistensen.

3

Beklæd en bageplade med bagepapir og sæt klatter af kagedej med en spiseske. Der skal ca. 2 spsk. til hver cookie. Tryk klatterne let flade med en gaffel og bag dem i 15-17 minutter. Når cookien er let lysebrun under bunden er den færdig. Lag kagerne køle helt af på en rist inden de lægges i en lufttæt kagedåse.

Næringsindhold til opskriften Amerikanske chokoladecookies med tørret frugt

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1369 kJ
327 kcal
1955 kJ
467 kcal
Fedt 16.96 g 24.23 g
Kulhydrat 33.93 g 48.47 g
Protein 4.35 g 6.22 g