Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Appelsin-ingefær-muffins

Kreative muffins, der ser flotte ud og smager fantastisk.

12 - 15 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Appelsin-ingefær-muffins

Kagedej:

150 g smør
150 g sukker
3 æg str. M/L
175 g hvedemel
1,5 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
0,5 tsk. stødt ingefær
1 bakke Dr. Oetker Appelsinskal (100 g)
1 g Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)

Pynt:

100 g chokolade
Dr. Oetker Appelsinskal , resterne
Dr. Oetker Choco Mix

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 160° C varmluft.

2

Kagedej

Rør smør og sukker blødt. Pisk æggene i et ad gangen. Vend sigtet hvedemel, bagepulver og ingefær i dejen. Tilsæt 2/3 dl hakket appelsinskal og mandler. Rør dejen godt sammen og fordel den i muffinformene.

Bag kagerne i 20-25 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Pynt

Smelt chokoladen og overtræk kagerne. Drys resten af appelsinskallen og evt. lidt krymmel på chokoladen inden den størkner.