Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Baileys-cupcakes

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Holder du af Baileys og chokolade? Så prøv vores chokoladecupcakes der er toppet med en nem og lækker baileysmousse.

12 - 15 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Baileys-cupcakes

Redskaber:

håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjteposer
Dr. Oetker stjernetyl lukket; ø 8 mm

Chokolademuffins:

150 g blødt smør
150 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 spsk. kakao
3 æg str. M/L
175 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
75 g hakket mørk chokolade
12 - 15 Dr. Oetker Ternede Muffinforme

Baileys mousse:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate
2 dl letmælk
½ dl Baileys®
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls
Dr. Oetker Black & Gold

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 160° C varmluft.

1

Chokolademuffins

Rør smør, sukker, vanillesukker og kakao blødt og luftigt. Pisk æggene i et ad gangen og pisk godt efter hvert æg. Vend sigtet hvedemel og bagepulver i dejen. Tilsæt hakket chokolade og rør dejen godt sammen og fordel den i muffinforme.


Bag kagerne i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.

2

Baileys mousse

Bland indholdet fra et brev Cake Mousse Chocolate med letmælk og Baileys. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig. 


Fyld kagemoussen i en sprøjtepose med en stjernetyl, sprøjt den ud i toppe på de afkølede kager. Pynt med Chocolate Silver Pearls, Black and Gold Krymmel eller andet krymmel efter ønske.

Tip

Hvis du vil være sikker på at dine cupcakes ikke flyder ud så læg muffinformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine cupcakes mere lige.

Næringsindhold til opskriften Baileys-cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1403 kJ
335 kcal
1428 kJ
341 kcal
Fedt 15.69 g 16.01 g
Kulhydrat 38.19 g 38.97 g
Protein 5.57 g 5.69 g