Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Baileys-cupcakes

Holder du af Baileys? Så vil du med sikkerhed elske vores Baileys-cupcakes.

12 - 15 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Baileys-cupcakes

Kagedej:

150 g smør
150 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 spsk. kakao
3 æg str. M/L
175 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
75 g hakket, mørk chokolade
Dr. Oetker Ternede Muffinforme

Topping og pynt:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate
2 dl letmælk
0,5 dl Baileys®
Dr. Oetker Black & Gold
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 160° C varmluft.

2

Kagedej

Rør smør, sukker, vanillesukker og kakao blødt. Pisk æggene i et ad gangen. Vend sigtet hvedemel og bagepulver i dejen. Tilsæt chokolade og rør dejen godt sammen og fordel den i muffinformene.

Bag kagerne i 20-25 minutter.

Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Topping og pynt

Bland brevet med Cake Mousse med 2 dl mælk og ½ dl Baileys. Pisk med en håndmixer 1 minut ved lav hastighed og derefter 4 minutter ved høj hastighed.

Fyld kagemoussen i en sprøjtepose, sprøjt den ud på de afkølede kager og pynt med krymmel.

Næringsindhold til opskriften Baileys-cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1361kJ
325kcal
1637kJ
391kcal
Fedt 16.19g 19.51g
Kulhydrat 38.46g 46.34g
Protein 5.19g 6.25g