Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Bananbrød med kandiseret ingefær

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Den søde smag af banan kombineret med ingefær, gør sig godt i denne svampede banankage. En skive er den perfekte eftermiddagssnack.

1 brød

nem 15 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Bananbrød med kandiseret ingefær

Redskaber:

sandkageform; 10 x 28 cm / 1 ½ liter

Bananbrød:

100 g smør , stuetempereret
225 g sukker
240 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
½ tsk. salt
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
5 modne bananer
2 æg str. M/L
1 bæger Dr. Oetker Ingefær (85 g)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.

1

Bananbrød

Rør smør og sukker sammen i en skål. 


Kom hvedemel, bagepulver, salt og vaniljesukker i en anden skål og rør det sammen, tilsæt melblandingen til skålen med smør og sukker.


Mos bananerne godt med en gaffel eller blend dem i en foodprocessor eller minihakker. Rør æggene i bananmosen. Hæld blandingen over i den anden dej og rør det godt sammen. Rør 3/4 af den kandiserede ingefær i dejen.

2

Bagning

Hæld dejen i en smurt sandkageform drysset med hvedemel, drys den resterende ingefær over dejen. Bag kagen i den nederste del af ovnen i ca. 60 minutter, mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.



Placer et viskestykke over bananbrødet og lad det afkøle i formen. Med denne metode opnås et mere svampet brød.

Næringsindhold til opskriften Bananbrød med kandiseret ingefær

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 14084 kJ
3364 kcal
1093 kJ
261 kcal
Fedt 99.38 g 7.72 g
Kulhydrat 570.97 g 44.33 g
Protein 46.76 g 3.63 g