Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Banankage med chokoladestykker

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lækker banan kage med chocolate chips. Har du et par bananer der synger på sidste vers? Så gør dig selv en tjeneste og brug dem til at bage denne kage.

20 - 22 portioner

nem 25 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Banankage med chokoladestykker

Redskaber:

håndmixer
bradepande; 23 x 33 cm

Banankage:

2 æg
140 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 dl ahornsirup
2 dl yoghurt naturel
500 g hvedemel
1 spsk. Dr. Oetker Bagepulver
75 g smeltet smør
2 bananer , skåret i små tern
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (100 g)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 ºC traditionel ovn.

1

Banankage

Pisk æg, sukker, vaniljesukker og ahornsirup lyst og luftigt. Rør yoghurt naturel i æggemassen. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen og vend dejen sammen. Tilsæt let afkølet smeltet smør, banan skåret i små i tern og Chocolate Chips og rør dejen godt sammen, så ingredienserne er jævnt fordelt.

Hæld dejen i en smurt bradepande (23 x 33 cm) evt. med bagepapir i.Bag kagen midt i ovnen i 25-30 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.


Lad kagen afkøle let på en bagerist inden servering. 

Tips

Kagen holder sig frisk og lækker i lang tid, men kan også fryses.


Du kan også lave muffins! Hæld dejen i ca. 18 muffinforme og bag dem ved 200 °C traditionel ovn i 18-20 min. 

Synes du at kagen mangler glasur? Så kan du bruge vores Choco Dream Icing & Frosting til at lave en nem og lækker chokoladeglasur til kagen, du kan både bruge den til at lave en almindelig glasur, en smørcreme eller en cream cheese frosting. Vi har samlet vores bedste opskrifter på Icing & Frostings.

Find opskriften på Banankage med chokoladestykker - uden gluten ved at klikke her.

Næringsindhold til opskriften Banankage med chokoladestykker

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 816 kJ
195 kcal
1168 kJ
279 kcal
Fedt 5.60 g 8.01 g
Kulhydrat 32.10 g 45.86 g
Protein 3.89 g 5.56 g