Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Biscotti med cocktailbær

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Den klassiske sprøde småkage Biscotti, her med et julet twist i form af cocktailbær og citronskal. De er perfekte til kaffen eller en kop te.

35 - 40 stk.

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Biscotti med cocktailbær

Biscotti med cocktailbær:

1 bæger Dr. Oetker Blandede Cocktailbær (100 g)
100 g blødt smør
150 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 æg str. M/L
1 pose Dr. Oetker Mandelflager (100 g)
revet skal fra 1 ubehandlet citron
1 tsk. Dr. Oetker Natron
200 - 300 g hvedemel

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 °C almindelig ovn.

1

Biscotti med cocktailbær

Hak cocktailbærene groft.


Rør smør, sukker og vaniljesukker sammen. Tilsæt æg og rør det godt i. Rør derefter hakket cocktailbær, mandelflager og revet citronskal i dejen. Bland natron og 200 g mel i en skål og sigt det i dejen. Saml dejen. Hvis dejen er meget klistret tilsættes mere mel indtil den er god at arbejde med.

Del dejen i 4 lige store portioner og tril dem til lange pølser. Læg dem på en bageplade med bagepapir og tryk dem let flade.

Bag stængerne midt i ovnen i ca. 15 minutter. Tag stængerne ud og skru ovnen ned på 50 °C. 


Lad stængerne køle lidt og skær dem derefter i skiver på skrå. Læg kagerne tilbage på bagepladen og bag dem midt i ovnen i ca. 50 minutter eller til de er sprøde. Lad biscottierne køle helt af på en rist.

Tips

Opbevar biscottierne i en lufttæt beholder.

Pynt evt. biscottierne med smeltet chokolade, enten ved at lave striber hen over småkagerne eller ved at dyppe halvdelen af hver småkage i chokolade. Se alle vores tips og tricks om chokolade og chokoladetemperering

Næringsindhold til opskriften Biscotti med cocktailbær

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 335 kJ
80 kcal
1679 kJ
401 kcal
Fedt 3.24 g 16.21 g
Kulhydrat 10.48 g 52.41 g
Protein 1.21 g 6.03 g