Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Blåbærsnitter

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Et kvist på den klassiske hindbærsnitte. Disse blåbærsnitter smager dejligt og friskt og er både sprøde og bløde. Pynt snitterne med fin glasur og krymmel.

12 - 16 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Blåbærsnitter

Redskaber:

kagerulle

Mørdej:

200 g hvedemel
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
50 g sukker
150 g blødt smør
½ dl vand
100 g blåbærmarmelade
50 g friske eller frosne blåbær

Glasur og pynt:

100 g flormelis
1 spsk. kogende vand
Dr. Oetker Concentrated Violet Colour
Dr. Oetker Sweetheart

Tilberedning

Tilberedning

1

Mørdej

Bland sigtet hvedemel, vaniljesukker og bagepulver i en skål. Tilsæt mandelmel og sukker. Smuldr smørret i blandingen og saml dejen hurtigt med vand. Form dejen som en kugle, tryk den flad og pak den ind i plastfilm inden den lægges i køleskabet 30-40 minutter.

2

Tænd ovnen på 200 °C varmluft.

Rul mørdejen ud til et stort rektangel (ca. 20 x 50 cm) på et bord drysset med mel, og træk derefter forsigtigt dejen over på et stort stykke bagepapir.


Smør blåbærmarmeladen på den ene halvdel af rektanglen, drys blåbær ovenpå og fold den anden halvdel hen over som låg. Løft i bagepapiret, så dejen er nemmere at styre og ikke knækker.



Træk kagen forsigtigt over på en bageplade og bag den i 20-25 minutter. Afkøl kagen på det kagen på en bagerist.

3

Glasur og pynt

Smør kagen med glasur og pynt med krymmel. Når glasuren er stivnet skæres kagen i mindre stykker med en skarp kniv.

Næringsindhold til opskriften Blåbærsnitter

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 992 kJ
237 kcal
1574 kJ
376 kcal
Fedt 11.01 g 17.47 g
Kulhydrat 32.00 g 50.80 g
Protein 2.22 g 3.53 g