Biscotti med chokolade og citron
24 - 28 stk.
Middelsvær
100 minutter
Biscotti er en traditionel, italiensk mandelkiks og denne variation er med chokolade og et hint af citron. De tørre kager er perfekte at dyppe i en drink.
Ingredienser
Forberedelse
Redskaber
Dejen
50 g
blødt smør
125 g
sukker
175 g
hvedemel
2 tsk.
50 g
majsmel
2
æg str. M/L
100 g
hakket lys chokolade
Redskaber
bradepande; 20 x 30 cm
I alt :
100 minutter
Forb. :
60 minutter
Bagning:
20 minutter
Hvile:
20 minutter
1
Tænd ovnen på 160 °C traditionel varme
2
Dejen
50 gblødt smør
125 gsukker
1 tsk.Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
175 ghvedemel
2 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
50 gmajsmel
2æg str. M/L
1 poseDr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
100 ghakket lys chokolade
Pisk smør, sukker og citronekstrakt sammen. Rør sigtet hvedemel, bagepulver og majsmel i massen. Pisk æggene let sammen og rør dem i. Vend til sidst de hakkede mandler og chokolade i dejen.
Del dejen og tril to pølser på ca. 25 cm. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir med god afstand til hinanden. Tryk pølserne flade så hver er ca. 5 cm i bredden.
Bag kagerne midt i ovnen i ca. 20 min.
Bagetid
20 minutter
Afkøl kagerne på en bagerist i 20-25 min. Skær de lune kagestænger i 2 cm brede stykker og læg dem på bagepladen med lidt mellemrum til hinanden.
Bag kagerne midt i ovnen i yderligere 15 min. Afkøl kagerne på en bagerist.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter