Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Black Magic Chokoladekage med mousse, chokolade og bær

(0)
5 10 5
Bedøm opskriften recipe.rating.rated.msg
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En ægte chokoladedrøm også kendt som Black Magic. En kage fyldt med blød chokolademousse og toppet med friske bær, Toffifee og andet lækker chokolade.

8 - 10 portioner

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Black Magic Chokoladekage med mousse, chokolade og bær

Redskaber:

springform; ø 22 cm

Kagedej:

150 g hvedemel
250 g sukker
50 g kakaopulver
1 tsk. Dr. Oetker Natron
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 knsp. salt
1 æg str. M/L
1 ¼ dl kaffe , færdigbrygget
1 ¼ dl mælk
½ dl smagsneutral olie , gerne rapsolie

Fyld:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate
2 ½ dl letmælk

Pynt:

400 - 500 g jordbær eller andre friske bær
100 - 150 chokolade , fx Toffifee & Maltesers

Tilberedning

Tilberedning

1

Kagedej

Tænd ovnen på 175° C traditionel varme. Beklæd bunden af springformen med bagepapir.

2

Rør alle de tørre ingredienser sammen i en skål indtil alle klumper er opløst. Bland de våde ingredienser sammen med de tørre og rør til dejen er samlet.

3

Hæld dejen i springformen. Bag kagen nederst i ovnen i ca. 45 min. Hvis du stikker en kødnål ned i midten af kagen og den kommer op uden dej på er kagen færdigbagt. Lad kagen køle helt af i springformen.

Tag kagen ud af springformen og flæk den i to lag med en brødkniv.

4

Fyld

Bland brevets indhold med mælk. Pisk kort med en håndmixer på laveste hastighed, derefter 3 minutter på højeste hastighed til moussen er luftig.

5

Placer den nederste kagebund på et serveringsfad. Fordel 1/2 af moussen på nederste bund og læg næste bund på. Fortsæt indtil sidste bund er lagt på og smør den sidste 1/2 af moussen på toppen af kagen.

Pynt

Pynt Black Magic kagen med friske bær og små lækre chokolader, f.eks. Toffifee og Maltesers.

Er du nysgerrig på hvor Black Magic stammer fra? Læs historien og få flere tips til chokoladekager.

Næringsindhold til opskriften Black Magic Chokoladekage med mousse, chokolade og bær

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1717kJ
410kcal
1151kJ
275kcal
Fedt 14.66g 9.84g
Kulhydrat 61.68g 41.39g
Protein 6.15g 4.13g