Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Black Magic Chokoladekage med mousse, chokolade og bær

(0)
4 63 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En ægte chokoladedrøm også kendt som Black Magic. En kage fyldt med blød chokolademousse og toppet med friske bær, Toffifee og andet lækker chokolade.

8 - 10 portioner

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Black Magic Chokoladekage med mousse, chokolade og bær

Redskaber:

springform; ø 22 cm
håndmixer

Chokoladedej:

150 g hvedemel
50 g Dr. Oetker Baking Cocoa
1 tsk. Dr. Oetker Natron
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
250 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 knsp. salt
1 æg str. M/L
1 ¼ dl kaffe , færdigbrygget
1 ¼ dl mælk
½ dl smagsneutral olie , gerne rapsolie

Chokolademousse:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate
2 ½ dl letmælk

Pynt:

400 - 500 g jordbær eller andre friske bær
100 - 150 chokolade fx Toffifee og Maltesers

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175° C traditionel varme.

1

Chokoladedej

Sigt hvedemel, kakao, natron og bagepulver i en skål. Tilsæt sukker, vaniljesukker og salt og rør det hele sammen. Tilsæt æg, kaffe, mælk og olie og rør kort, indtil dejen er samlet. Hæld dejen i en smurt springform (ø 22 cm) med bagepapir i bunden. 


Bag kagen på nederste rille i ovnen i ca. 45 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.


Afkøl kagen fuldstændig. Befri den derefter fra formen og del kagen i to bunde med en brødkniv.

2

Chokolademousse

Kom indholdet fra et brev Cake Mousse Chocolate i en skål og tilsæt mælk. Pisk kort med en håndmixer på laveste hastighed, derefter 3 minutter på højeste hastighed til moussen er luftig. 




Placer den nederste kagebund på et serveringsfad. Fordel halvdelen af moussen på bunden og læg næste bund på. Fordel resten af moussen på toppen af kagen.

3

Pynt

Skyl bærerne og skær evt. store bær i mindre stykker. Pynt kagen med bær og forskellig slags chokolade, her er brugt Toffifee og Maltesers.

Tip

Er du nysgerrig på hvor Black Magic kagen stammer fra? Læs historien og få flere tips til chokoladekager.

Næringsindhold til opskriften Black Magic Chokoladekage med mousse, chokolade og bær

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1725 kJ
412 kcal
1156 kJ
276 kcal
Fedt 14.47 g 9.71 g
Kulhydrat 61.57 g 41.32 g
Protein 6.16 g 4.14 g