Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Blomster-cupcakes

(0)
4 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Kreative cupcakes, der smager fantastisk.

12 - 18 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Blomster-cupcakes

Redskaber:

muffinforme
håndmixer

Kagedej:

175 g smør
200 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 æg str. M/L
350 g hvedemel
½ tsk. salt
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 ½ dl mælk

Topping:

250 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
80 g blødt smør
ca. 2 spsk. mælk
Dr. Oetker Rød Konditorfarve

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.

1

Kagedej

Pisk smør, sukker og vaniljesukker skummende hvidt. Tilsæt æggene ét ad gangen og pisk godt. Tilsæt evt. en lille smule af melet, hvis massen skiller. Sigt hvedemel, salt og bagepulver og bland det i dejen, skiftevis med mælken.


Fordel dejen i muffinforme. Bag kagerne midt i ovnen i 15-20 min. Afkøl kagerne på en bagerist.

2

Topping

Bland flormelis, vaniljearoma og smør i en skål. Pisk blandingen ved lav hastighed i min. 5 min. Tilsæt konditorfarve til frostingen får den ønskede farve. Tilsæt mælken lidt ad gangen. Pisk til cremen er let og luftig.


De afkølede kager pyntes med vaniljefrosting.

Tip

Pynt eventuelt dine cupcakes med din yndlingskrymmel eller dekorationsfigurer efter ønske. Det er kun fantasien, der sætter grænser.


Denne opskriften er en god grundopskrift, der kan varieres alt efter lyst og temperament. Tilsæt fx chokolade, kakaopulver, banan, cocktailbær, blåbær eller rosiner.

Næringsindhold til opskriften Blomster-cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1457 kJ
348 kcal
1654 kJ
395 kcal
Fedt 15.59 g 17.72 g
Kulhydrat 47.78 g 54.30 g
Protein 4.12 g 4.68 g