Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Blomster-cupcakes

Kreative cupcakes, der smager fantastisk.

12 - 18 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Blomster-cupcakes

Pynt:

Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Redskaber:

muffinforme
håndmixer

Kagedej:

175 g smør
200 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 æg str. M/L
350 g hvedemel
0,5 tsk. salt
1,5 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1,5 dl mælk

Topping og pynt:

250 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
80 g blødt smør
about 2 spsk. mælk
Dr. Oetker Rød Konditorfarve

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.

1

Kagedej

Pisk smør, sukker og vaniljesukker skummende hvidt. Tilsæt æggene ét ad gangen og pisk godt. Tilsæt evt. en lille smule af melet, hvis massen skiller. Sigt hvedemel, salt og bagepulver og bland det i dejen, skiftevis med mælken.

Fordel dejen i muffinforme. Bag kagerne midt i ovnen i 15-20 min. Afkøl kagerne på en bagerist.

2

Topping

Bland flormelis, vaniljearoma og smør i en skål. Pisk blandingen ved lav hastighed i min. 5 min. Tilsæt konditorfarve til frostingen får den ønskede farve. Tilsæt mælken lidt ad gangen. Pisk til cremen er let og luftig.

Pynt

De afkølede kager pyntes med vaniljefrosting og krymmel eller anden dekoration. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Tip

Denne opskriften er en god grundopskrift, der kan varieres alt efter lyst og temperament. Tilsæt fx chokolade, kakaopulver, banan, cocktailbær, blåbær eller rosiner.

Næringsindhold til opskriften Blomster-cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1461kJ
349kcal
1662kJ
397kcal
Fedt 15.59g 17.72g
Kulhydrat 47.75g 54.26g
Protein 4.12g 4.68g