Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Blueberry Dream

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Blåbær cupcakes lavet med et sundt islæt i form af blåbær og rugmel. Men vær ikke nervøs de smager syndigt og sødt!

ca. 12 portioner

for let øvede 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Blueberry Dream

Redskaber:

håndmixer
muffinforme
Dr. Oetker engangssprøjteposer
Dr. Oetker stjernetyl; ø 8 mm

Cupcakedej med rugmel og blåbær:

2 æg str. M/L
125 g sukker
100 g smeltet smør , afkølet
1 dl rugmel
2 dl hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
½ dl piskefløde
1 dl friske eller frosne blåbær

Citronfrosting:

90 g blødt smør
75 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
225 g flødeost
4 spsk. citronsaft

Pynt:

blåbær
citronmelisse

Tilberedning

Tilberedning

Tænd oven på 180 °C traditionel varme.

1

Cupcakedej med rugmel og blåbær

Pisk æg og sukker godt sammen til det er lyst og luftigt. Tilsæt derefter det afkølede smør. 


Sigt rugmel, hvedemel, bagepulver og vaniljesukker i og rør dejen sammen med piskefløden. Vend blåbærrene i og fyld dejen i en metalmuffinform foret med 12 papir-muffinforme, istedet for en metalmuffinform kan kagerne bages i papirforme der er lagt dobbelt. 


Bag kagerne midt i ovnen i 15-20 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagerne er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Lad dem afkøle på en bagerist.

2

Citronfrosting

Pisk blødt smør, flormelis og vaniljesukker sammen til det er luftigt. Tilsæt derefter flødeost og citronsaft og pisk blandingen kort til den er ensartet. Kom citronfrostingen i en sprøjtepose med en stjernetyl og sprøjt små toppe på hver kage.

3

Pynt

Pynt hver cupcake med friske blåbær og evt. et grønt blad citronmelisse

Tip

Du kan også lave en alternativ og sundere frosting. Rør en creme af 150 g græsk yoghurt 10%, 150 g cremefraiche 18%, 1 tsk. vaniljesukker og 4 spsk. flormelis og sprøjt det på toppen af hver cupcake.

Opskriften er venligst udlånt af Sif Orellana

Næringsindhold til opskriften Blueberry Dream

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1465 kJ
350 kcal
1465 kJ
350 kcal
Fedt 21.10 g 21.10 g
Kulhydrat 31.94 g 31.94 g
Protein 5.21 g 5.21 g