Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Bountykugler

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften recipe.rating.rated.msg
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Her får du lækkert hjemmebag, der passer hele året rundt.

35 - 40 stk.

nem 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Bountykugler

Dejen:

250 g kokosmel
2 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 dåse Nestlé® sødet kondenseret mælk (397 g)
¼ dl Malibu Rom

Pynt og overtræk:

300 g mørk chokolade
Dr. Oetker Party Mix
Dr. Oetker Stjernekrymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Bland kokosmel, vaniljesukker og kondenseret mælk sammen i en skål. Smag eventuelt til med Malibu. Dæk skålen med husholdningsfilm. Stil kokosmassen i køleskabet i mindst 12 timer.

Form den afkølede kokosmasse til kugler og stil dem i køleskabet til de er helt kolde.

2

Pynt og overtræk

Hak chokoladen i mindre stykker, smelt den over et vandbad og vend kokoskuglerne heri. Læg bounty-kuglerne til afkøling på et stykke bagepapir og pynt med krymmel inden chokoladen størkner.

Opbevar Bounty kuglerne i en tætlukket beholder i køleskabet.

Næringsindhold til opskriften Bountykugler

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 544kJ
130kcal
1951kJ
466kcal
Fedt 8.12g 28.99g
Kulhydrat 13.10g 46.77g
Protein 1.85g 6.61g