Mandel-appelsin konfekt
20 - 25 stk.
Nem
100 minutter
Denne konfekt smager skønt af mandler og appelsin, der hører julen til. Tag familien med ud i køkkenet og lav sammen disse gode julegodter.
Ingredienser
Forberedelse
Redskaber
Konfekten
1 bæger
50 g
flormelis
1 tsk.
50 g
blødt smør
Pynt
100 g
mørk chokolade
kandiserede violer
Redskaber
foodprocessor eller minihakker
I alt :
100 minutter
Forb. :
100 minutter
1
Konfektmassen
2 poserDr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
1 bægerDr. Oetker Appelsinskal (100 g)
50 gflormelis
1 tsk.Dr. Oetker Mandelaroma
50 gblødt smør
Rist mandlerne gyldne på en tør pande.
Findel mandler, appelsinskal og flormelis i en multihakker eller foodprocessor. Rør blandingen sammen med mandelaroma og blødt smør og form massen til små kugler. Hvis massen er for blød til at forme kugler af, kan den sættes i køleskabet, så den kan samle sig inden den trilles til kugler.
2
Pynt
100 gmørk chokolade
kandiserede violer
Smelt chokoladen over et vandbad og overtræk kuglerne. Drys med kandiserede violer inden chokoladen størkner.
Opbevar konfekten i en lufttæt beholder i køleskabet.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter