Brownie ispinde

(0)
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Behøver is absolut være kold? Disse søde ispinde består af lækker brownie på pind. De er velsmagende og en god sommeraktivitet med børnene i køkkenet.

14 - 16 stk.

for let øvede 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Brownie ispinde

Redskaber:

håndmixer
silikone ispindebageform; 7 x 3,5 cm
ispinde

Brownie:

125 g hakket mørk chokolade
125 g smør
2 æg str. M/L
225 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
100 g hvedemel , gerne kage hvedemel
1 spsk. Dr. Oetker Baking Cocoa
½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
½ tsk. fint salt

Pynt:

½ pose Dr. Oetker Choco Dream Icing & Frosting
½ pose Dr. Oetker Berry Fantasy Icing & Frosting
½ pose Dr. Oetker Juicy Lemon Icing & Frosting
¾ dl vand (25 ml pr. portion glasur)
Dr. Oetker Colourful Numbers and Letters
Dr. Oetker Birthday Mix

Tilberedning

Tilberedning

Kage på en pind?

Denne opskrift er inspireret at den populære trend omkring "kage på en pind" som ses mange steder i disse år. Ofte kaldes de cake on a stick eller, cake pops eller cakesicles, som er det populære navn inspireret af det amerikanske navn på sodavandsis "popsicle". Vi har bagt kagerne i en silikone mini ispindeform som den der kan købes her.  


Vi har pyntet kagerne festligt med ordet "sommerferie" da kager på pind er en genial ting at dele ud i skolen, fx i forbindelse med sommerferie eller til uddeling til fødselsdag i skolen.

1

Brownie

Tænd ovnen på 180 °C traditionel ovn.


Smelt smør og chokolade i en gryde ved svag varme under konstant omrøring. Så snart chokoladen er smeltet og blandingen er glat tages den af varmen. Lad den køle af.

I en anden skål piskes æg, sukker og vaniljesukker sammen til det er lyst og luftigt. Vend den afkølede chokoladeblanding i æggeblandingen.


Bland mel, bagepulver, kakao og salt og sigt det i dejen. Vend det hele sammen med en dejskraber, til der ikke er nogen klumper.

Skyl silikoneformene i varmt vand. Fordel dejen i formene, men fyld dem kun 2/3 del op, da dejen hæver lidt, sæt ispinde i formene.

Bag kagerne midt i ovnen i 18-20 minutter. Det er vigtigt at du ikke åbner ovnen undervejs. Mærk efter med et træspyd om kagerne er færdigbagte. De skal ikke være flydende indeni, men der må gerne hænge lidt dej fast på træspydet. Lad kagerne køle af i formen i køleskab, indtil de er helt faste.

2

Glasur og pynt

Befri forsigtigt de afkølede kager fra formen og placér dem på en rist med et stykke bagepapir under, så de er klar til at bliver overtrukket. 

Tilsæt 1/4 dl (25ml) vand til ½ pose Icing & Frosting og rør til glasuren er ensartet. Brug en spiseske og overtræk kagerne 1 af gangen, sørg for at siderne også bliver dækket. 


Lav kun en glasur af gangen, da den sætter sig ret hurtigt. Hvis du kun bruger 1 farve, beregn da 1 pose Icing & Frosting til ca. 10 ispinde-kager.


Pynt brownie-ispindene med Colourful Numbers and Letters og Birthday Krymmel Mix imens glasuren stadig er våd. Lad derefter glasuren sætte sig helt.

Tips

Du kan vælge at overtrække kagerne med alle tre Icing and Frostings eller kun en eller to varianter, alt efter hvilken farve og smag du ønsker.
 
Hvis du ikke har en mini ispindebageform på 7 x 3,5 cm, så bag dem i den du har, men juster bagetiden. Hvis du slet ikke har en ispindebageform, kan du bage brownien i en stor form, juster bagetiden alt efter form, og derefter skære den til ispinde. Du skal dog være opmærksom på at overfladen nok vi krakelere lidt, så overtrækket ikke bliver helt så jævnt.

Denne opskrift er udviklet af vores dygtige ambassadør Lena, på hendes blog kan du se hvad hun selv skriver om opskriften.

Næringsindhold til opskriften Brownie ispinde

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1227 kJ
293 kcal
1637 kJ
391 kcal
Fedt 10.24 g 13.65 g
Kulhydrat 45.49 g 60.66 g
Protein 2.55 g 3.40 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: