Flag

Brownie ispinde

14 - 16 stk.
Middelsvær
120 minutter
Behøver is absolut være kold? Disse søde ispinde består af lækker brownie på pind. De er velsmagende og en god sommeraktivitet med børnene i køkkenet.
Denne opskrift er inspireret at den populære trend omkring "kage på en pind" som ses mange steder i disse år. Ofte kaldes de cake on a stick eller, cake pops eller cakesicles, som er det populære navn inspireret af det amerikanske navn på sodavandsis "popsicle". Kagerne er pyntet festligt med ord...
Ingredienser
Tilberedning
Picture -
Picture -
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?

Relaterede opskrifter

Picture - Hero image
Redskaber
Redskaber
håndmixer
silikone ispindebageform; 7 x 3,5 cm
ispinde

Ingredienser

Brownie
125 gsmør
125 ghakket mørk chokolade
2æg str. M/L
225 gsukker
1 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
100 ghvedemel (gerne kage hvedemel)
½ tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 spsk.kakao
½ tsk.fint salt
Pynt
½ poseDr. Oetker Choco Dream Icing & Frosting
½ poseDr. Oetker Berry Fantasy Icing & Frosting
½ poseDr. Oetker Juicy Lemon Icing & Frosting
¾ dlvand (25 ml pr. portion glasur)
Dr. Oetker Colourful Numbers and Letters
Dr. Oetker Birthday Mix

Se produkter

Picture - Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Picture - Dr. Oetker Bagepulver
Picture - Dr. Oetker Choco Dream Icing & Frosting
Picture - Dr. Oetker Berry Fantasy Icing & Frosting
Picture - Dr. Oetker Juicy Lemon Icing & Frosting
Picture - Dr. Oetker Colourful Numbers and Letters
Picture - Dr. Oetker Birthday Mix

Bageform til opskriften

1

Brownie

125 gsmør
125 ghakket mørk chokolade
2æg str. M/L
225 gsukker
1 tsk.Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
100 ghvedemel (gerne kage hvedemel)
½ tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 spsk.kakao
½ tsk.fint salt

Tænd ovnen på 180 °C traditionel ovn.

Smelt smør og chokolade i en gryde ved svag varme under konstant omrøring. Så snart chokoladen er smeltet og blandingen er glat tages den af varmen. Lad den køle af.

I en anden skål piskes æg, sukker og vaniljesukker sammen til det er lyst og luftigt. Vend den afkølede chokoladeblanding i æggeblandingen.

Bland mel, bagepulver, kakao og salt og sigt det i dejen. Vend det hele sammen med en dejskraber, til der ikke er nogen klumper.

Skyl silikoneformene i varmt vand. Fordel dejen i formene, men fyld dem kun 2/3 del op, da dejen hæver lidt, sæt ispinde i formene.

Bag kagerne midt i ovnen i 18-20 minutter. Det er vigtigt at du ikke åbner ovnen undervejs. Mærk efter med et træspyd om kagerne er færdigbagte. De skal ikke være flydende indeni, men der må gerne hænge lidt dej fast på træspydet. Lad kagerne køle af i formen i køleskab, indtil de er helt faste.

Bagetid: 18 - 20 Minutes

2

Glasur og pynt

½ poseDr. Oetker Choco Dream Icing & Frosting
½ poseDr. Oetker Berry Fantasy Icing & Frosting
½ poseDr. Oetker Juicy Lemon Icing & Frosting
¾ dlvand (1/4 dl eller 25 ml pr. portion glasur)
Dr. Oetker Colourful Numbers and Letters
Dr. Oetker Birthday Mix

Befri forsigtigt de afkølede kager fra formen og placér dem på en rist med et stykke bagepapir under, så de er klar til at bliver overtrukket. 

Tilsæt 1/4 dl (25ml) vand til ½ pose Icing & Frosting og rør til glasuren er ensartet. Brug en spiseske og overtræk kagerne 1 af gangen, sørg for at siderne også bliver dækket. 

Lav kun en glasur af gangen, da den sætter sig ret hurtigt. Hvis du kun bruger 1 farve, beregn da 1 pose Icing & Frosting til ca. 10 ispinde-kager.

Pynt brownie-ispindene med Colourful Numbers and Letters og Birthday Krymmel Mix imens glasuren stadig er våd. Lad derefter glasuren sætte sig helt.


Tips

Du kan vælge at overtrække kagerne med alle tre Icing and Frostings eller kun en eller to varianter, alt efter hvilken farve og smag du ønsker.
 
Hvis du ikke har en mini ispindebageform på 7 x 3,5 cm, så bag dem i den du har, men juster bagetiden. Hvis du slet ikke har en ispindebageform, kan du bage brownien i en stor form, juster bagetiden alt efter form, og derefter skære den til ispinde. Du skal dog være opmærksom på at overfladen nok vi krakelere lidt, så overtrækket ikke bliver helt så jævnt.


Denne opskrift er udviklet af vores dygtige ambassadør Lena, på hendes blog kan du se hvad hun selv skriver om opskriften.