Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Brownie med valnødder

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften recipe.rating.rated.msg
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Den klassiske brownie - med et twist af valnødder.

35 - 40 portioner

nem 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Brownie med valnødder

Redskaber:

form; 18 x 24 cm

Kagedej:

60 g hvedemel
50 g kakao
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 tsk. salt
60 g smør
140 g mørk chokolade
3 æg str. M/L
240 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 dl creme fraiche
2 poser Dr. Oetker Valnødder (kan undlades)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 ºC traditionel varme.


Smør en bradepande med smør, drys den med mel og ryst det overskydende af. Alternativt kan bagepapir bruges; Det er vigtigt at dejen kommer ud i hjørnerne.

1

Kagedej

Sigt mel, kakao, bagepulver og salt sammen og stil det til side. Smelt smør og chokolade over vandbad og lad det køle lidt. Pisk æg, sukker og vaniljesukker skummende hvidt. Pisk den let-afkølede chokoladesmør i sukkermassen. Vend melblandingen i dejen, tilsæt creme fraiche og rør forsigtigt til dejen er ensartet. Tilsæt valnødder efter smag og hæld dejen i formen.


Bag kagen i 35-40 min. Lad kagen køle af i formen før den skæres i passende stykker.

Tip

Kagen er bedst, når den bliver bagt 1-2 dage før den skal serveres. Kagen egner sig til frysning. Serveres med f.eks. vaniljeis, creme fraiche, flødeskum eller ananas

Næringsindhold til opskriften Brownie med valnødder

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 440kJ
105kcal
1696kJ
405kcal
Fedt 6.39g 24.59g
Kulhydrat 10.04g 38.61g
Protein 1.82g 7.01g