Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Brownie med valnødder

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Går man nogensinde galt i byen med en lækker brownie? Her er den klassiske brownie tilsat sprøde valnødder.

16 - 20 portioner

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Brownie med valnødder

Redskaber:

bradepande; 18 x 24 cm.
håndmixer

Browniedej:

60 g smør
140 g mørk chokolade , grofthakket
60 g hvedemel
50 g Dr. Oetker Baking Cocoa
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
½ tsk. fint salt
3 æg str. M/L
240 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 dl creme fraiche
2 poser Dr. Oetker Valnødder (100 g), kan undlades eller erstattes med andre nødder

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 ºC traditionel varme.

1

Browniedej

Smelt smør og chokolade over vandbad eller i mikroovn, lad det køle let af. 



Sigt mel, kakao, bagepulver og salt sammen og stil det til side. Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt. Pisk det let-afkølede chokoladesmør i æggesnapsen. Kom melblandingen og cremefraiche i dejen og vend den forsigtigt sammen. Hak valnødderne groft og vend dem i dejen.


Kom dejen i en smurt og meldrysset bradepande (18 x 24 cm), eller med bagepapir. Fordel dejen jævnt i formen.


Bag brownien midt i ovnen i 35-40 minutter. Lad kagen køle helt af i formen, før den skæres i passende stykker.

Tips

Bag gerne kagen dagen før servering, det bliver den kun bedre af. Kagen egner sig også til frysning. Prøv at servere den med vaniljeis og friske bær, til en nem dessert.


Hvis du ikke kan lide valnødder, så erstat dem med andre nødder eller hakket chokolade.

Næringsindhold til opskriften Brownie med valnødder

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 900 kJ
215 kcal
1700 kJ
406 kcal
Fedt 12.97 g 24.47 g
Kulhydrat 20.48 g 38.64 g
Protein 3.73 g 7.04 g