Cakepops hjerter

(0)
5 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Cakepops er enkle men udtryksfulde kager. Disse er formet som hjerter og pyntet med lyserødt krymmel for et romantisk udseende - perfekte til Valentines.

40 - 45 stk.

avanceret 120 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Cakepops hjerter

Redskaber:

håndmixer
springform; ø 22 cm
foodprocessor eller minihakker

Kagedej:

3 æg str. M/L
250 g sukker
150 g smør
3 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
200 g hvedemel
4 spsk. kakao
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 dl mælk

Smørcreme:

40 g blødt smør
2 spsk. mælk
100 g flormelis
4 spsk. kakao
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje

Overtræk og pynt:

400 g mørk, lys og/eller hvid chokolade
Dr. Oetker Sweetheart
Lollipoppinde (brug evt. grillspyd af træ)
Flamingo til at stille cakepops'ene ned i

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 160° C traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk æg og sukker cremet og luftigt. Rør smør og vaniljesukker i æggemassen. Sigt mel, kakao og bagepulver og rør det i dejen sammen med mælken. Fordel dejen i en springform (Ø 22 cm) beklædt med bagepapir.

Bag kagen nederst i en forvarmet ovn i 50-55 minutter. Kagen må ikke få en hård skorpe. Læg evt. et stykke stanniol over efter 30 minutter i ovnen. Afkøl kagen på en bagerist.

Bagetid: 50 - 55 minutter

3

Smørcreme

Pisk smør, mælk, flormelis, kakao og vaniljesukker sammen til en cremet og blød masse.

4

Den afkølede kage laves til krummer med hænderne. Kom krummerne i en skål og bland smørcremen i. Rør til konsistens er som en romkugle-dej. Form som hjerter i størrelsen Ø 3-4 cm og læg dem på en tallerken.

Smelt lidt af chokoladen over vandbad og dyp den ene ende af pindene inden de stikkes ned i cake pop-kuglerne. Sæt cake pops'ene i køleskabet i 30 minutter.

5

Overtræk og pynt

Smelt resten af chokoladen og overtræk de afkølede cake pops. Pynt med glimmer inden chokoladen størkner.

Tips og tricks

For at få overskuds-chokoladen af din cakepop, holdes den i 45 grader og snurres langsomt rundt, mens du forsigtigt slår på pinden. Sæt cake pops'ene ned i flamingoen og lad chokoladen størkne. Cake pops opbevares i køleskabet og kan holde i op til 5 dage. Dejen tåler frysning. Smag evt. til med rom- eller mandelaroma, eller erstat mælken i smørcremen med hindbærmarmelade

Næringsindhold til opskriften Cakepops hjerter

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 670 kJ
160 kcal
1675 kJ
400 kcal
Fedt 7.58 g 18.95 g
Kulhydrat 19.41 g 48.52 g
Protein 2.25 g 5.63 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: