Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Cakepops hjerter

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften recipe.rating.rated.msg
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Cakepops er enkle men udtryksfulde kager. Disse er formet som hjerter og pyntet med lyserødt krymmel for et romantisk udseende - perfekte til Valentines.

40 - 45 stk.

avanceret 120 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Cakepops hjerter

Redskaber:

springform; ø 22 cm
foodprocessor eller minihakker
håndmixer

Kagedej:

3 æg str. M/L
250 g sukker
150 g smør
3 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
200 g hvedemel
4 spsk. kakao
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 dl mælk

Smørcreme:

40 g blødt smør
2 spsk. mælk
100 g flormelis
4 spsk. kakao
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje

Overtræk og pynt:

400 g mørk, lys og/eller hvid chokolade
Dr. Oetker Sweetheart
Lollipoppinde (brug evt. grillspyd af træ)
Flamingo til at stille cakepops'ene ned i

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 160° C traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk æg og sukker cremet og luftigt. Rør smør og vaniljesukker i æggemassen. Sigt mel, kakao og bagepulver og rør det i dejen sammen med mælken. Fordel dejen i en springform (Ø 22 cm) beklædt med bagepapir.

Bag kagen nederst i en forvarmet ovn i 50-55 minutter. Kagen må ikke få en hård skorpe. Læg evt. et stykke stanniol over efter 30 minutter i ovnen. Afkøl kagen på en bagerist.

3

Smørcreme

Pisk smør, mælk, flormelis, kakao og vaniljesukker sammen til en cremet og blød masse.

4

Den afkølede kage laves til krummer med hænderne. Kom krummerne i en skål og bland smørcremen i. Rør til konsistens er som en romkugle-dej. Form som hjerter i størrelsen Ø 3-4 cm og læg dem på en tallerken.

Smelt lidt af chokoladen over vandbad og dyp den ene ende af pindene inden de stikkes ned i cake pop-kuglerne. Sæt cake pops'ene i køleskabet i 30 minutter.

5

Overtræk og pynt

Smelt resten af chokoladen og overtræk de afkølede cake pops. Pynt med glimmer inden chokoladen størkner.

Tips og tricks

For at få overskuds-chokoladen af din cakepop, holdes den i 45 grader og snurres langsomt rundt, mens du forsigtigt slår på pinden. Sæt cake pops'ene ned i flamingoen og lad chokoladen størkne. Cake pops opbevares i køleskabet og kan holde i op til 5 dage. Dejen tåler frysning. Smag evt. til med rom- eller mandelaroma, eller erstat mælken i smørcremen med hindbærmarmelade

Næringsindhold til opskriften Cakepops hjerter

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 670kJ
160kcal
1763kJ
421kcal
Fedt 7.83g 20.60g
Kulhydrat 20.03g 52.72g
Protein 2.18g 5.74g