Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Cakepops med appelsin

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Hjemmebag der vækker glæde.

40 - 45 stk.

for let øvede 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Cakepops med appelsin

Springform; ø 22 cm:

Kagedej:

3 æg str. M/L
250 g sukker
3 spsk. Dr. Oetker Appelsinskal
150 g smør
3 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
200 g hvedemel
4 spsk. kakao
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 dl mælk

Smørcreme:

40 g blødt smør i tern
2 spsk. mælk
100 g flormelis
4 spsk. kakao
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje

Overtræk og pynt:

400 g mørk chokolade
Dr. Oetker Rainbow Mix
træspyd
En kop eller vase med sukker til at sætte de færdige cakepops i

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 160 °C traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk æg og sukker skummende hvidt. Hak appelsinskal fint i en multihakker og rør det i æggemassen sammen med smør og vaniljesukker. Sigt mel, kakao og bagepulver i blandingen og rør det i sammen med mælken. Fordel dejen i en springform (ø 22 cm) beklædt med bagepapir.

Bag kagen nederst i en forvarmet ovn i 50-55 minutter. Kagen må ikke få en hård skorpe. Læg evt. et stykke stanniol over efter 30 minutter i ovnen. Afkøl kagen på en bagerist.

3

Smørcreme

Pisk smør, mælk, flormelis, kakao og vaniljesukker sammen til en cremet masse.

Den afkølede kage smuldres og blandes med smørcremen. Rør til konsistensen er som en romkugledej. Tril kugler i størrelsen ø 3-4 cm og læg dem på en tallerken.

Smelt lidt af chokoladen over vandbad og dyp den ene ende af træspydene heri, inden de stikkes ned i kuglerne. Sæt cakepops i køleskabet i 30 minutter.

4

Overtræk og pynt

Smelt resten af chokoladen. Overtræk de afkølede cakepops, pynt med konfetti inden chokoladen størkner og sæt dem ned i sukkeret.

Tips og tricks

Dejen tåler frysning. Smag evt. til med rom- eller mandelaroma, eller erstat mælken i smørcremen med hindbærmarmelade.

Næringsindhold til opskriften Cakepops med appelsin

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 636 kJ
152 kcal
1717 kJ
410 kcal
Fedt 8.00 g 21.62 g
Kulhydrat 17.57 g 47.49 g
Protein 2.33 g 6.29 g