Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Cakepops med chokolade og krymmel

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Hjemmebag, der vækker glæde.

12 - 14 stk.

avanceret 120 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Cakepops med chokolade og krymmel

Redskaber:

slikkepind i papir eller træ eller papsugerør
form; 11 x 22 cm

Kagedej:

smør til formen
185 g blødt smør
185 g sukker
3 æg str. M/L
275 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 - 2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt

Citronsmørcreme:

100 g flormelis
100 g blødt smør
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt

Pynt:

200 g hvid chokolade
200 g lys chokolade

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 140 ºC varmluft eller 160 ºC traditionel varme og smør formen.

1

Kagedej

Pisk smør og sukker let og luftigt. Tilsæt æggene ét ad gang sammen med en skefuld mel, og pisk det godt sammen. Sigt resten af melet og bagepulveret i dejen, og rør det hele sammen. Rør citronekstrakten i dejen. Hæld dejen i formen og bag kagen i 40-50 min. til den er fast. Tag kagen ud af formen, og lad den køle af på en bagerist. Skær sider og ender af den afkølede kage, og smuldr kagen til krummer.

2

Citronsmørcreme

Rør flormelis, smør og citronekstrakt sammen til en blød masse. Bland krummerne med smørcremen, til blandingen har den rette konsistens.


Rul 12-14 kugler af blandingen, og anbring dem på en plade med bagepapir. Dæk kuglerne med plastfilm, og lad dem stå køligt i cirka 30 min.



Smelt den hvide chokolade over vandbad, og dyp 6 af plastikpindene i den smeltede chokolade, så ca. 2 cm af pinden er dækket af chokolade. Tryk forsigtigt en pind ind i midten af hver afkølede kagekugle. Dyp kagekuglen i den smeltede chokolade. Dæk hele kagekuglen med chokolade. Smelt nu den lyse chokolade og følg samme fremgangsmåde med den anden halvdel af kagekuglerne og den anden halvdel af plastikpindene.



Sæt pindene i et glas eller på et stykke flamingo, og lad cakepopsene stivne.

3

Pynt

Smelt chokoladerne over vandbad. Dyp cakepopsene i chokolade, så kuglerne er helt dækket. Lad chokoladen størkne let, inden cakepopsne stilles i et glas med sukker, så de kan stå oprejst.

Tip

Pynt dine cakepops med krymmel eller chokoflager. Brug en ekstra skål. Dyp hver enkelt cakepop i chokolade, hold den ind over skålen, og drys krymmel på den. Saml det tilbageværende krymmel i skålen, og brug det til at pynte den næste cakepop med.



Du kan også pynte cakepops med dekorationsfigurer. Kun fantasien sætter grænser for pyntningen.

Næringsindhold til opskriften Cakepops med chokolade og krymmel

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2165 kJ
517 kcal
1934 kJ
462 kcal
Fedt 30.03 g 26.82 g
Kulhydrat 56.32 g 50.29 g
Protein 5.67 g 5.06 g