til opskriften Choko dippers med krymmel | Kreahjørnet
125 g | blødt smør |
175 g | sukker |
1 | æg str. M/L |
1 tsk. | Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt |
1 knsp. | salt |
revet skal fra 1 ubehandlet appelsin | |
0,25 tsk. | Dr. Oetker Bagepulver |
275 g | hvedemel |
100 g | mørk kogechokolade eller chokoladeknapper |
Dr. Oetker Party Mix - vælg selv dit yndlings krymmel |
Pisk smør og sukker hvidt og pisk ægget i. Smag æggemassen til med vaniljeekstrakt og salt. Tilsæt revet appelsinskal, bagepulver og hvedemel og rør dejen sammen. Form dejen til en kugle og tryk den flad. Pak dejen ind i husholdningsfilm og sæt den på køl et par timer (gerne natten over).
Tænd ovnen på 190 °C traditionel varme.
Tag dejen ud af køleskabet og rul den ud i en firkant med en tykkelse på ca. 2-3 mm. Skær herefter stænger på ca. 1 x 8 cm. Bag småkagerne i midten af ovnen i 8-9 min. til de er let gyldne. Afkøl kagerne helt på en bagerist.
Smelt chokolade over et vandbad eller i mikroovn. Hæld din yndlingskrymmel op i små skåle. Dyp Choko dippers først i smeltet chokoalde og derefter i krymmel.
Per Portion / Styk | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energi |
599kJ 143kcal |
1763kJ 421kcal |
Fedt | 6.56g | 19.31g |
Kulhydrat | 18.93g | 55.69g |
Protein | 1.95g | 5.73g |