Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Choko dippers med krymmel | Kreahjørnet

Fine småkager dyppet i chokolade og krymmel - så nemt laver du lækkert hjemmebag til glæde for både store og små.

20 - 25 stk.

nem 15 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Choko dippers med krymmel | Kreahjørnet

Sugar Cookie Dej:

125 g blødt smør
175 g sukker
1 æg str. M/L
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
1 knsp. salt
2 breve Dr. Oetker Revet Appelsinskal
0,25 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
275 g hvedemel

Pynt:

100 g mørk kogechokolade eller chokoladeknapper
Dr. Oetker Choco Mix - vælg selv dit yndlings krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Sugar Cookie dej

Pisk smør og sukker hvidt og pisk ægget i. Smag æggemassen til med vaniljeekstrakt og salt. Tilsæt revet appelsinskal, bagepulver og hvedemel og rør dejen sammen. Form dejen til en kugle og tryk den flad. Pak dejen ind i husholdningsfilm og sæt den på køl et par timer (gerne natten over).

2

Tænd ovnen på 190 °C traditionel varme.

Tag dejen ud af køleskabet og rul den ud i en firkant med en tykkelse på ca. 2-3 mm. Skær herefter stænger på ca. 1 x 8 cm. Bag småkagerne i midten af ovnen i 8-9 min. til de er let gyldne. Afkøl kagerne helt på en bagerist.

3

Pynt

Smelt chokolade over et vandbad eller i mikroovn. Hæld din yndlingskrymmel op i små skåle. Dyp Choko dippers først i smeltet chokoalde og derefter i krymmel.