Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Choko dippers med krymmel | Kreahjørnet

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Fine småkager dyppet i chokolade og krymmel - så nemt laver du lækkert hjemmebag til glæde for både store og små.

20 - 25 stk.

nem 15 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Choko dippers med krymmel | Kreahjørnet

Sugar Cookie Dej:

125 g blødt smør
175 g sukker
1 æg str. M/L
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
1 knsp. salt
revet skal fra 1 ubehandlet appelsin
¼ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
275 g hvedemel

Pynt:

100 g mørk kogechokolade eller chokoladeknapper
Dr. Oetker Party Mix - vælg selv dit yndlings krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Sugar Cookie dej

Pisk smør og sukker hvidt og pisk ægget i. Smag æggemassen til med vaniljeekstrakt og salt. Tilsæt revet appelsinskal, bagepulver og hvedemel og rør dejen sammen. Form dejen til en kugle og tryk den flad. Pak dejen ind i husholdningsfilm og sæt den på køl et par timer (gerne natten over).

2

Tænd ovnen på 190 °C traditionel varme.

Tag dejen ud af køleskabet og rul den ud i en firkant med en tykkelse på ca. 2-3 mm. Skær herefter stænger på ca. 1 x 8 cm. Bag småkagerne i midten af ovnen i 8-9 min. til de er let gyldne. Afkøl kagerne helt på en bagerist.

3

Pynt

Smelt chokolade over et vandbad eller i mikroovn. Hæld din yndlingskrymmel op i små skåle. Dyp Choko dippers først i smeltet chokoalde og derefter i krymmel.

Næringsindhold til opskriften Choko dippers med krymmel | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 599 kJ
143 kcal
1758 kJ
420 kcal
Fedt 6.56 g 19.31 g
Kulhydrat 18.94 g 55.71 g
Protein 1.95 g 5.73 g