Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Chokoladecupcakes med vaniljemousse

Med Dr. Oetkers serie af kagemousser "Cake Mousse", kan du nemt lave dejlige cupcakes med lækker topping. Hvis du bruger udgaven med vaniljesmag, kan du endda tilsætte din egen farve eller smag.

12 - 15 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokoladecupcakes med vaniljemousse

Kagedej:

75 g smør
20 g hakket chokolade
2 æg str. M/L
75 g sukker
80 g hvedemel
0,5 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 spsk. kakaopulver
2 spsk. mælk
Dr. Oetker Kulørte Muffinforme

Topping og pynt:

Dr. Oetker Choco Mix
1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste eller Chocolate
2,5 dl letmælk

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

2

Kagedej

Smelt smørret i en gryde ved lav varme. Tag gryden af varmen og tilsæt den hakkede chokolade så det hele smelter sammen til en jævn masse.

Pisk æg og sukker skummende hvidt. Rør sigtet hvedemel, bagepulver og kakaopulver i æggemassen sammen med mælken. Vend chokoladesmørret i og fordel dejen i muffinforme.

Bag kagerne i 15 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Topping og pynt

Bland Cake Mousse med mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig.

Kom vaniljemoussen i en sprøjtepose. Sprøjt moussen ud på kagerne og pynt med krymmel. Opbevar kagerne i køleskabet efter toppingen er sprøjtet på.

Tip

Du kan sætte dit eget præg på toppingen med farver, aromaer og dekoration. Se udvalget på oetker.dk