Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Chokoladecupcakes med vaniljemousse

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Med Dr. Oetkers serie af kagemousser "Cake Mousse", kan du nemt lave dejlige cupcakes med lækker topping. Husk at toppe kagen af med en af vores mange krym

6 - 8 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokoladecupcakes med vaniljemousse

Kagedej:

75 g smør
20 g hakket, lys chokolade
2 æg str. M/L
75 g sukker
80 g hvedemel
½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 spsk. kakaopulver
2 spsk. mælk
Dr. Oetker Ternede Muffinforme

Topping og pynt:

Dr. Oetker Queen Mix
1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste eller Chocolate
2 ½ dl letmælk

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

2

Kagedej

Smelt smørret i en gryde ved lav varme. Tag gryden af varmen og tilsæt den hakkede chokolade så det hele smelter sammen til en jævn masse.

Pisk æg og sukker skummende hvidt. Rør sigtet hvedemel, bagepulver og kakaopulver i æggemassen sammen med mælken. Vend chokoladesmørret i og fordel dejen i muffinforme.

Bag kagerne i 15 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Topping og pynt

Bland Cake Mousse med mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig.

Kom vaniljemoussen i en sprøjtepose. Sprøjt moussen ud på kagerne og pynt med krymmel. Opbevar kagerne i køleskabet efter toppingen er sprøjtet på.

Tip

Du kan sætte dit eget præg på toppingen med farver, aromaer og dekoration. Se udvalget på oetker.dk

Næringsindhold til opskriften Chokoladecupcakes med vaniljemousse

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1202 kJ
287 kcal
1520 kJ
363 kcal
Fedt 16.16 g 20.45 g
Kulhydrat 29.83 g 37.76 g
Protein 5.71 g 7.23 g