Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Chokoladeis med Brownie Chunks

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En fyldig is med lækker chokolade, brownie og knasende hasselnøddeflager. Isen er både hurtig og nem at lave.

750 - 850 ml

nem 15 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokoladeis med Brownie Chunks

Redskaber:

håndmixer

Brownieis:

2 ½ dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Basis Chocolate Ismix
100 - 150 g færdig brownie
ca. 1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager

Tilberedning

Tilberedning

1

Brownieis

Hæld letmælk i en stor skål. Tilsæt et brev Basis Chocolate Ismix. Pisk kort med en håndmixer ved laveste hastighed og derefter ved højeste hastighed i 3 minutter, til ismassen er tyk og luftig.


Skær brownien i små tern og rør dem i ismassen. Hæld isen i en fryseegnet beholder og drys toppen af isen med hasselnøddeflager.


Sæt isen i fryseren i mindst 4 timer.

2

Servering

Tag isen ud af fryseren ca. 10 minutter før servering. Server isen pyntet med ekstra hasselnøddeflager.

Tip

Se vores side om chokoladekager for lækre opskrifter på hjemmebagt brownies.

Næringsindhold til opskriften Chokoladeis med Brownie Chunks

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 0 kJ
0 kcal
2018 kJ
482 kcal
Fedt 0 g 25.89 g
Kulhydrat 0 g 51.39 g
Protein 0 g 8.77 g