Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Chokoladeis med karamelliseret bacon

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

I denne hjemmelavede bacon-is, fyldt med kandiseret bacon, karamel og sprøde pekannødder, kombineres det bedste fra både det salte og søde køkken.

750 - 850 ml

nem 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokoladeis med karamelliseret bacon

Redskaber:

håndmixer
fryseegnet beholder

Chokolade is med karamelliseret bacon:

140 g bacon i skiver
2 spsk. brun farin
75 g pekannødder
2 ½ dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Basis Chocolate Ismix
130 g Dr. Oetker Toffee Dessertsauce

Tilberedning

Tilberedning

1

Karamelliseret bacon

Fordel skiver af bacon på en bageplade med bagepapir. Strø brun farin over skiverne i et jævnt lag. 


Sæt baconen på midterste rille i en kold ovn og tænd ovnen på 160 °C traditionel varme. Bag baconen i 20-25 minutter, den skal være sprød.


Lad baconen køle af og hak den i mindre stykker.

2

Ristede pekannødder

Varm en pande godt op. Rist pekannødderne på den tørre pande, indtil de har taget en smule farve. Lad dem køle af. 


Hak pekannødderne groft.

3

Chokoladeis

Kom mælken i en stor skål og tilsæt indholdet af et brev Basis Chocolate Ismix. Pisk med en håndmixer først kort tid ved lav hastighed og dernæst 3 minutter ved højeste hastighed, indtil blandingen er tyk og luftig. Rør hakket bacon og pekannødder i ismassen, gem lidt til pynt på toppen af isen.




Hæld isen i en fryseegnet beholder, sprøjt Toffee Dessertsauce over isen og brug en smørkniv eller gaffel til at trække mønstre igennem isen. Drys med det resterende bacon og nødder. Sæt isen i fryseren i mindst 4 timer.


Tag isen ud af fryseren ca. 10 minutter før servering. Dette gør det nemmere at lave kugler af isen.

Tip

Isen kan holde sig op til 1 måned i fryseren.

Næringsindhold til opskriften Chokoladeis med karamelliseret bacon

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 13 kJ
3 kcal
1185 kJ
283 kcal
Fedt 0.10 g 10.25 g
Kulhydrat 0.30 g 29.80 g
Protein 0.06 g 6.24 g