Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Chokoladeis med karamelliseret bacon

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

I denne hjemmelavede bacon-is, fyldt med kandiseret bacon, karamel og sprøde pekannødder, kombineres det bedste fra både det salte og søde køkken.

750 - 850 ml

nem 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokoladeis med karamelliseret bacon

Redskaber:

håndmixer
fryseegnet beholder

Chokolade is med karamelliseret bacon:

140 g bacon i skiver
2 spsk. brun farin
75 g pekannødder
2 ½ dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Basis Chocolate Ismix
130 g Dr. Oetker Toffee Dessertsauce

Tilberedning

Tilberedning

1

Karamelliseret bacon

Fordel skiver af bacon på en bageplade med bagepapir. Strø brun farin over skiverne i et jævnt lag. 


Sæt baconen på midterste rille i en kold ovn og tænd ovnen på 160 °C traditionel varme. Bag baconen i 20-25 minutter, den skal være sprød.


Lad baconen køle af og hak den i mindre stykker.

2

Ristede pekannødder

Varm en pande godt op. Rist pekannødderne på den tørre pande, indtil de har taget en smule farve. Lad dem køle af. 


Hak pekannødderne groft.

3

Chokoladeis

Kom mælken i en stor skål og tilsæt indholdet af et brev Basis Chocolate Ismix. Pisk med en håndmixer først kort tid ved lav hastighed og dernæst 3 minutter ved højeste hastighed, indtil blandingen er tyk og luftig. Rør hakket bacon og pekannødder i ismassen, gem lidt til pynt på toppen af isen.




Hæld isen i en fryseegnet beholder, sprøjt Toffee Dessertsauce over isen og brug en smørkniv eller gaffel til at trække mønstre igennem isen. Drys med det resterende bacon og nødder. Sæt isen i fryseren i mindst 4 timer.


Tag isen ud af fryseren ca. 10 minutter før servering. Dette gør det nemmere at lave kugler af isen.

Tip

Isen kan holde sig op til 1 måned i fryseren.

Næringsindhold til opskriften Chokoladeis med karamelliseret bacon

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 13 kJ
3 kcal
1185 kJ
283 kcal
Fedt 0.10 g 10.25 g
Kulhydrat 0.30 g 29.80 g
Protein 0.06 g 6.24 g