Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Chokoladeis med karamelliseret bacon

Med denne hjemmelavede bacon-is kombineres det bedste fra både det salte og søde køkken.

750 - 850 ml

nem 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokoladeis med karamelliseret bacon

Is:

140 g bacon i skiver
2 spsk. brun farin
75 g pekannødder
2,5 dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Basis Chocolate Ismix
130 g Dr. Oetker Toffee Dessertsauce

Tilberedning

Tilberedning

1

Forarbejde

Fordel skiver af bacon på en bageplade med bagepapir. Strø brun farin på skiverne. Placér baconen i midten af en kold ovn og tænd ovnen på 160° C traditionel varme. Tag baconen ud efter ca. 20-25 minutter. Den skal være sprød.

Varm en pande godt op. Rist pekannødderne på panden, indtil de har taget en smule farve. Lad dem afkøle. Hak den ristede bacon og pekannødder i fine stykker.

2

Is

Hæld 2,5 dl letmælk i en stor skål. Tilsæt et brev Basis Chocolate Ismix. Pisk ved laveste hastighed med en elpisker til ingredienserne er blandet sammen. Skru op på højeste hastighed og pisk yderligere i 3 minutter. Rør hakket bacon og pekannødder i ismassen.

Hæld isen i en fryseegnet beholder. Sæt isen i fryseren i min. 4 timer.

3

Servering

Tag isen ud af fryseren ca. 10 minutter før servering.

Tips og tricks

Isen kan maks holde sig 1 måned i fryseren.

Næringsindhold til opskriften Chokoladeis med karamelliseret bacon

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 13kJ
3kcal
1369kJ
327kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 0g 0g
Protein 0g 0g