Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Chokoladekage med mandler

En rigtig lækker chokoladekage uden gluten og med en lækker smag af mandler.

12 - 16 portioner

nem 60 Minutter Glutenfri Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokoladekage med mandler

Redskaber:

springform; ø 22 cm
håndmixer

Kagedej:

60 g mørk chokolade
50 g blødt smør
75 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 æggeblommer str. M/L
1 pose Dr. Oetker Mandelsplitter (50 g)
50 g mandelmel
2 æggehvider str. M/L

Pynt:

3 spsk. Dr. Oetker Baking Cocoa
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 190 °C varmluft.

1

Kagedej

Smelt chokoladen over et vandbad eller i en mikrobølgeovn. Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen i en skål. Pisk æggeblommerne i smørblandingen én ad gangen. Rør mandelsplitter og mandelmel i blandingen. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen.

Fordel dejen i en smurt springform, og bag chokoladekagen i 15-20 min.

2

Pynt

Afkøl kagen på en bagerist, drys med kakao og pynt med krymmel efter eget valg.

Tips

Læs mere om hvordan du kan pynte din chokoladekage på siden med vores bedste tips til chokoladekager.

Næringsindhold til opskriften Chokoladekage med mandler

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 590kJ
141kcal
1846kJ
441kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 8.93g 27.92g
Protein 0g 0g