Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Chokoladekage med mandler

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En rigtig lækker chokoladekage, med et lækker knas og smag af mandler. Den er lavet på mandelmel så den er uden gluten.

10 - 12 portioner

nem 25 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokoladekage med mandler

Redskaber:

håndmixer
springform; ø 22 cm

Glutenfri chokoladekage:

60 g mørk chokolade
50 g blødt smør
75 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 æggeblommer str. M/L
1 pose Dr. Oetker Mandelsplitter (50 g)
1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
2 æggehvider str. M/L

Pynt:

1 - 2 spsk. Dr. Oetker Baking Cocoa
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 190 °C varmluft.

1

Glutenfri chokoladekage

Smelt forsigtigt chokoladen over et vandbad eller i en mikrobølgeovn. Lad det køle let af.


Pisk smør, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt. Pisk æggeblommerne i smørblandingen én ad gangen. Tilsæt den let afkølet smeltede chokolade, mandelsplitter og mandelmel og rør dejen sammen.


Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen.

Fordel dejen i en smurt springform (ø 22 cm), gerne med bagepapir i bunden. Bag chokoladekagen i 15-20 minutter. Afkøl derefter kagen i formen.

2

Pynt

Befri den kolde kage fra formen og kom den på et serveringsfad. Sigt lidt Baking Cocoa over kagen og pynt med Chocolate Silver Pearls eller anden krymmel.

Tips

Læs mere om hvordan du kan pynte din chokoladekage på siden med vores bedste tips til chokoladekager.

Næringsindhold til opskriften Chokoladekage med mandler

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 708 kJ
169 kcal
1859 kJ
444 kcal
Fedt 11.88 g 31.26 g
Kulhydrat 11.00 g 28.95 g
Protein 3.67 g 9.67 g