Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Chokoladekage med mandler og dadler

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne lækre chokoladekage med mandler og dadler bringer glæden frem i hjemmet. Perfekt i den søde juletid, men også god resten af året!

12 - 16 portioner

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokoladekage med mandler og dadler

Redskaber:

håndmixer
springform; ø 24 cm

Chokoladekage med mandler og dadler:

250 g smør
250 g mørk chokolade , hakket
4 æg str. M/L
250 g sukker
150 g dadler uden sten , hakket
2 poser Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
2 poser Dr. Oetker Mandelsplitter (100 g)
150 g hvedemel
1 spsk. Dr. Oetker Brunkagekrydderi
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 160 °C varmluft.

1

Chokoladekage med mandler og dadler

Kom smør og hakket chokolade i en gryde og smelt det over svag varme. 


Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Vend hakkede dadler, hakkede mandler og mandelsplitter i æggemassen. Vend derefter sigtet hvedemel, brunkagekrydderi og bagepulver i dejen. Tilsæt chokoladesmørret, og vend dejen kort sammen.

Kom dejen i en smurt springform (ø 24 cm), gerne med bagepapir i bunden. Bag kagen i ca. 60 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.

Næringsindhold til opskriften Chokoladekage med mandler og dadler

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1972 kJ
471 kcal
1809 kJ
432 kcal
Fedt 30.21 g 27.71 g
Kulhydrat 40.28 g 36.95 g
Protein 7.75 g 7.11 g