Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Chokoladekage med mandler og dadler

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne lækre chokoladekage med mandler og dadler bringer glæden frem i hjemmet. Perfekt i den søde juletid, men også god resten af året!

12 - 16 portioner

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokoladekage med mandler og dadler

Redskaber:

håndmixer
springform; ø 24 cm

Chokoladekage med mandler og dadler:

250 g smør
250 g mørk chokolade , hakket
4 æg str. M/L
250 g sukker
150 g dadler uden sten , hakket
2 poser Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
2 poser Dr. Oetker Mandelsplitter (100 g)
150 g hvedemel
1 spsk. Dr. Oetker Brunkagekrydderi
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 160 °C varmluft.

1

Chokoladekage med mandler og dadler

Kom smør og hakket chokolade i en gryde og smelt det over svag varme. 


Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Vend hakkede dadler, hakkede mandler og mandelsplitter i æggemassen. Vend derefter sigtet hvedemel, brunkagekrydderi og bagepulver i dejen. Tilsæt chokoladesmørret, og vend dejen kort sammen.

Kom dejen i en smurt springform (ø 24 cm), gerne med bagepapir i bunden. Bag kagen i ca. 60 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.

Næringsindhold til opskriften Chokoladekage med mandler og dadler

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1972 kJ
471 kcal
1809 kJ
432 kcal
Fedt 30.21 g 27.71 g
Kulhydrat 40.28 g 36.95 g
Protein 7.75 g 7.11 g