Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Chokoladekage med mandler og dadler

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften recipe.rating.rated.msg
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne lækre chokoladekage med mandler og dadler bringer glæden frem i hjemmet. Perfekt i den søde juletid.

12 - 16 portioner

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokoladekage med mandler og dadler

Redskaber:

springform; ø 24 cm

Kagedej:

250 g smør
250 g mørk chokolade
4 æg str. M/L
250 g sukker
2 poser Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
2 poser Dr. Oetker Mandelsplitter (100 g)
150 g dadler uden sten
150 g hvedemel
10 tsk. Dr. Oetker Brunkagekrydderi
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 160 °C varmluft.

1

Kagedej

Smelt smør og hakket chokolade i en gryde ved svag varme. Pisk æg og sukker skummende hvidt. Rør hakkede dadler og mandler i den luftige æggemasse. Rør sigtet hvedemel, brunkagekrydderi og bagepulver i dejen. Tilsæt chokoladesmørret, og rør dejen hurtigt sammen.


Kom dejen i en stor, smurt springform. Bag kagen i ca. 1 time.


Prik med en gaffel eller strikkepind for at se, om kagen er bagt. Bagetiden er vejledende og kan variere fra ovn til ovn.

Næringsindhold til opskriften Chokoladekage med mandler og dadler

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2022kJ
483kcal
1821kJ
435kcal
Fedt 30.51g 27.49g
Kulhydrat 43.19g 38.91g
Protein 7.91g 7.13g