Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Chokolademousse med appelsin og pistaciekrokant

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne dessert er nem og smager himmelsk af chokolade og appelsin. Den bløde mousse passer perfekt til den sprøde korkant og chokoladeskål.

6 portioner

nem 35 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokolademousse med appelsin og pistaciekrokant

Appelsin- og pistaciekrokant:

35 g sukker
15 g Dr. Oetker Appelsinskal
20 g pistacienødder, usaltede

Chokolademousse:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate
1 ½ dl letmælk
1 dl piskefløde

Pynt:

2 dl piskefløde
6 chokoladeskåle
1 appelsin
Dr. Oetker Toffee Dessertsauce

Redskaber:

håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjteposer
Dr. Oetker stjernetyl; ø 16 mm

Tilberedning

Tilberedning

1

Appelsin- og pistaciekrokant

Smelt sukker på en pande ved svag varme og kom derefter appelsinskal og pistacienødder i. Vend dem i den varme karamel og hæld det ud på et stykke bagepapir. Afkøl krokanten og hak den fint.

2

Chokolademousse

Bland posens indhold med mælk og 1 dl piskefløde. Pisk først kort med en håndmixer på laveste hastighed og derefter 3 minutter på højeste hastighed. Fyld chokolademoussen i en sprøjtepose med en stjernetyl. Sprøjt moussen ud i chokoladeskålene og stil dem på køl i mindst 1 time.

3

Pynt

Pisk fløden til flødeskum. 

Skær skrællen inklusiv alt det hvide af appelsinen. Skær derefter fileter af appelsinen ved at skære imellem de hvide membraner indtil alle appelsinfileterne er fri.

Servér de fyldte chokoladeskåle toppet med flødeskum, appelsin- og pistaciekrokant, appelsinfileter og Toffee Dessertsauce.

Tip

Hvis du ikke kan få chokoladeskåle, så køb små krokantskåle eller vaffelskåle istedet, eller anret i små dessertglas og drys med lidt hakket mørk chokolade.

Næringsindhold til opskriften Chokolademousse med appelsin og pistaciekrokant

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1499 kJ
358 kcal
1126 kJ
269 kcal
Fedt 25.16 g 18.92 g
Kulhydrat 27.89 g 20.97 g
Protein 4.72 g 3.55 g