Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Chokolademousse med appelsinkrokant & passionsfrugt

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Prøv en ny og alternativ måde at servere den klassiske Dr. Oetker dessert Mousse Chocolat.

ca. 4 portioner

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokolademousse med appelsinkrokant & passionsfrugt

Chokolademousse:

1 brev Dr. Oetker Mousse Chocolate
2 dl letmælk
1 dl piskefløde
Revet skal fra ½ ubehandlet appelsin

Krokanten:

50 g flormelis
1 spsk. vand
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
Revet skal fra ½ ubehandlet appelsin
2 passionsfrugter

Tilberedning

Tilberedning

1

Chokolademousse

Pisk pulveret, mælken og fløden i en skål med høje kanter med en elmixer ved høj hastighed i 3 minutter og smag til med appelsinskal. Kom den i en sprøjtepose med stor tylle og sprøjt moussen ud i 4 glas. Sæt dem i køleskabet mindst 1 time.

2

Krokanten

Smelt flormelis ved svag varme sammen med vand på en pande, drys med mandler og appelsinskal. Vend dem i den varme karamel og hæld det ud på et stykke bagepapir. Afkøl krokanten og bræk den i mindre stykker.

Før servering: Halver passionsfrugterne, skrab indholdet ud og fordel det i glassene. Pynt med krokant og server straks.

Tips og tricks

Du kan også smage chokolademoussen til med cognac eller appelsinlikør.

Næringsindhold til opskriften Chokolademousse med appelsinkrokant & passionsfrugt

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1319 kJ
315 kcal
1591 kJ
380 kcal
Fedt 19.16 g 23.09 g
Kulhydrat 28.81 g 34.72 g
Protein 5.60 g 6.75 g