Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Chokolademousse med appelsinkrokant & passionsfrugt

Prøv en ny og alternativ måde at servere den klassiske Dr. Oetker dessert Mousse Chocolat.

about 4 portioner

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokolademousse med appelsinkrokant & passionsfrugt

Chokolademousse:

1 brev Dr. Oetker Mousse Chocolate
2 dl letmælk
1 dl piskefløde
Revet skal fra ½ ubehandlet appelsin

Krokanten:

50 g flormelis
1 spsk. vand
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
Revet skal fra ½ ubehandlet appelsin
2 passionsfrugter

Tilberedning

Tilberedning

1

Chokolademousse

Pisk pulveret, mælken og fløden i en skål med høje kanter med en elmixer ved høj hastighed i 3 minutter og smag til med appelsinskal. Kom den i en sprøjtepose med stor tylle og sprøjt moussen ud i 4 glas. Sæt dem i køleskabet mindst 1 time.

2

Krokanten

Smelt flormelis ved svag varme sammen med vand på en pande, drys med mandler og appelsinskal. Vend dem i den varme karamel og hæld det ud på et stykke bagepapir. Afkøl krokanten og bræk den i mindre stykker.

Før servering: Halver passionsfrugterne, skrab indholdet ud og fordel det i glassene. Pynt med krokant og server straks.

Tips og tricks

Du kan også smage chokolademoussen til med cognac eller appelsinlikør.

Næringsindhold til opskriften Chokolademousse med appelsinkrokant & passionsfrugt

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1323kJ
316kcal
1591kJ
380kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 0g 0g
Protein 0g 0g