Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Chokoladenøddekage med dessertsauce

Dessert til den søde tand

about 8 portioner

for let øvede 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokoladenøddekage med dessertsauce

Bunden:

200 g havresmåkager (eller andre lignende småkager)
50 g smeltet smør

Chokolademousse:

3 blade Dr. Oetker Husblas
0,5 dl kaffe (kold)
4 dl piskefløde
400 g friskost eller kvark
1 dl sukker
2 tsk. Dr. Oetker Romaroma
1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager
200 g mørk chokolade

Pynt:

Dr. Oetker Choko Dessertsauce

Tilberedning

Tilberedning

1

Bunden

Skær et stykke bagepapir til, så det passer til en rund form (springform). Knus småkagerne, og bland dem med smeltet smør. Læg de knuste småkager i bunden af bageformen.

2

Chokolademousse

Læg husblasbladene i koldt vand, indtil de er bløde. Bland de opblødte husblasblade med kold kaffe, og varm blandingen op, indtil den er jævn – den må ikke koge op. Lad derefter blandingen køle af.

Pisk fløden til flødeskum.

Bland friskost, sukker, romaroma, halvdelen af nødderne og husblas-kaffeblandingen sammen.

Smelt chokoladen forsigtigt over vandbad eller i mikroovnen. Pisk den smeltede chokolade i osteblandingen med en håndmikser. Vend flødeskummet i blandingen. Bred blandingen ud oven på kagebunden.

3

Pynt

Pynt kagen med nødder og chocosauce.

Sæt kagen i køleskabet i mindst 4 timer. Tag kagen forsigtigt ud af formen, og anbring den på en tallerken eller et fad og server.

Næringsindhold til opskriften Chokoladenøddekage med dessertsauce

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2826kJ
675kcal
1398kJ
334kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 0g 0g
Protein 0g 0g