Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Chokoladenøddekage med dessertsauce

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En lækker cheesecake med dejlig smag af chokolade, kaffe, rom og hasselnødder og med en sprød bund lavet af havresmåkager.

ca. 8 portioner

for let øvede 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokoladenøddekage med dessertsauce

Redskaber:

håndmixer
springform

Bund af havresmåkager:

200 g havresmåkager (eller andre lignende småkager)
50 g smeltet smør

Chokolade cheesecakefyld:

3 blade Dr. Oetker Husblas
½ dl kaffe
4 dl piskefløde
400 g flødeost eller kvark
1 dl sukker
2 tsk. Dr. Oetker Romaroma
1 pose Dr. Oetker Hasselnøddeflager
200 g mørk chokolade

Pynt:

Dr. Oetker Choco Sauce

Tilberedning

Tilberedning

1

Bund af havresmåkager

Skær et stykke bagepapir til, så det passer til en springform, kom bagepapiret i bunden af formen.


Knus småkagerne, og bland dem med smeltet smør. Kom massen i bunden af springformen og tryk det godt sammen.

2

Chokolade cheesecakefyld

Læg husblas i blød i koldt vand.


Klem husblas fri fra vand og opløs dem i den varme kaffe, lun evt. massen lidt hvis husblassen ikke vil opløses, pas dog på ikke at varme blandingen for meget op. Husblassen må endelig ikke koge. Lad derefter blandingen køle af.


Pisk fløden til flødeskum.


Kom flødeost eller kvark, sukker, Romaroma, halvdelen af nødderne og kaffe-husblas blandingen i en skål og rør det sammen.


Smelt chokoladen forsigtigt over vandbad eller i mikroovnen. Pisk den smeltede chokolade i osteblandingen med en håndmikser. Vend flødeskummet i blandingen. Bred blandingen ud i et jævnt lag oven på kagebunden.


Sæt kagen i køleskabet i mindst 4 timer. 

3

Pynt

Tag kagen forsigtigt ud af formen, og anbring den på en tallerken eller et fad. Pynt kagen med de resterende hasselnøddeflager og Choco Dessert Sauce.

Tip

Rist gerne hasselnøddeflagerne på en tør pande, dette bringer smagen frem i nødderne. Lad dem dog køle ned inden de kommes i og på kagen.


Du kan også bruge Dr. Oetker Hakkede Mandler istedet for hasselnøddeflager.

Næringsindhold til opskriften Chokoladenøddekage med dessertsauce

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 3123 kJ
746 kcal
1775 kJ
424 kcal
Fedt 58.04 g 32.97 g
Kulhydrat 44.74 g 25.42 g
Protein 10.54 g 5.99 g