Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Chokoladeroulade med vaniljemousse

Nem og simpel chokoladeroulade, fyldt med lækker vaniljekagemousse. Cake Mousse Vanilla Taste skal blot piskes med mælk og er klar på få minutter.

about 12 portioner

for let øvede 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokoladeroulade med vaniljemousse

Kagedej:

150 g blødt smør
150 g sukker
3 æg str. M/L
2 spsk. kakao
150 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
0,5 dl mælk

Fyld:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2,5 dl letmælk

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 225° C traditionel varme.

2

Kagedej

Rør smør og sukker blødt med en håndmikser. Pisk æggene i ét ad gangen. Bland kakao, hvedemel, og bagepulver og sigt det i dejen. Tilsæt mælk og vend det hele sammen med en dejskraber. Fordel dejen på en bageplade beklædt med bagepapir ca. 30 x 40 cm.

Bag kagen i 8-10 minutter, og vend den ud på et stort stykke bagepapir drysset med sukker. Træk bagepapiret af og læg et viskestykke over, mens rouladen køler af, så den ikke bliver hård; Hvis rouladen bliver hård, er den svær at rulle.

3

Fyld

Bland kagemoussen med 2 ½ dl letmælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed.

Fordel moussen på rouladen. Rul forsigtigt rouladen sammen ved hjælp af bagepapiret, og læg den i køleskabet i mindst 1 time. Drys evt. med flormelis og server rouladen i skiver.

Næringsindhold til opskriften Chokoladeroulade med vaniljemousse

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1072kJ
256kcal
1624kJ
388kcal
Fedt 14.63g 22.17g
Kulhydrat 26.73g 40.50g
Protein 4.45g 6.75g