Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Chokoladeroulade med vaniljemousse

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Nem og simpel chokoladeroulade, fyldt med lækker vaniljekagemousse. Cake Mousse Vanilla Taste skal blot piskes med mælk og er klar på få minutter.

10 - 12 portioner

for let øvede 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokoladeroulade med vaniljemousse

Redskaber:

håndmixer

Chokolade rouladedej:

150 g blødt smør
150 g sukker
3 æg str. M/L
2 spsk. Dr. Oetker Baking Cocoa
150 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
½ dl mælk
sukker til drys

Vaniljemousse:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2 ½ dl letmælk
flormelis til pynt

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 225° C traditionel varme.

1

Chokolade rouladedej

Rør smør og sukker blødt med en håndmixer. Pisk æggene i ét ad gangen. Bland kakao, hvedemel, og bagepulver og sigt det i dejen. Tilsæt mælk og vend det hele sammen med en dejskraber. Fordel dejen på en bageplade (ca. 30 x 40 cm) beklædt med bagepapir.


Bag kagen i 8-10 minutter, og vend den ud på et stort stykke bagepapir drysset med sukker. Træk bagepapiret af og læg et viskestykke over, mens rouladen køler af, så den ikke bliver hård. Hvis rouladen bliver hård, er den svær at rulle uden at den knækker.

2

Vaniljemousse

Bland indholdet af et brev kagemousse med letmælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed.

3

Samling og pynt

Fordel moussen ud på rouladebunden. Rul forsigtigt rouladen sammen ved hjælp af bagepapiret, og læg den i køleskabet med samlingen nedad i mindst 1 time. 


Drys med flormelis og server rouladen i skiver.

Næringsindhold til opskriften Chokoladeroulade med vaniljemousse

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1168 kJ
279 kcal
1624 kJ
388 kcal
Fedt 15.82 g 21.98 g
Kulhydrat 29.23 g 40.59 g
Protein 4.85 g 6.74 g