Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Chokoladeskåle med chokolademousse og pistacie-appelsinkrokant

Denne dessert er nem og smager himmelsk af chokolade og appelsin. Den bløde mousse passer perfekt til den sprøde chokoladeskål og krokanten.

6 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Chokoladeskåle med chokolademousse og pistacie-appelsinkrokant

Pistacie-appelsinkrokant:

35 g sukker
15 g Dr. Oetker Appelsinskal
20 g pistacienødder, usaltede

Chokolademousse:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate
1,5 dl letmælk
1 dl piskefløde

Pynt:

2 dl piskefløde
6 chokoladeskåle
1 appelsin
Dr. Oetker Toffee Dessertsauce

Tilberedning

Tilberedning

1

Pistacie-appelsinkrokant

Smelt sukker på en pande ved svag varme og kom appelsinskal og pistacienødder i. Vend dem i den varme karamel og hæld det ud på et stykke bagepapir. Afkøl krokanten og hak den fint.

2

Chokolademousse

Bland posens indhold med mælk og 1 dl fløde. Pisk kort med en håndmixer på laveste hastighed, derefter 3 minutter på højeste hastighed. Fyld chokolademoussen i en sprøjtepose med stjernetylle. Sprøjt moussen ud i chokoladeskålene og stil dem på køl i mindst 1 time.

3

Pynt

Pisk fløden til flødeskum. 
Skær skrællen af appelsinen. Skær dernæst mellem bådene ind til midten af appelsinen langs de hvide membraner indtil alle appelsinfiletterne er fri.
Servér de fyldte chokoladeskåle med flødeskum, pistacie-appelsinkrokant, appelsinfileter og Toffee Sauce.

Næringsindhold til opskriften Chokoladeskåle med chokolademousse og pistacie-appelsinkrokant

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1884kJ
450kcal
1306kJ
312kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 48.63g 33.77g
Protein 0g 0g