Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Cinnamon Bun is

Hvis du også er vild med kanel og kanelsnegle, bør du prøve denne lækre Cinnamon Bun is.

750 ml

nem 25 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Cinnamon Bun is

Is:

1 dl brun farin
0,5 dl koldt vand
2 tsk. stødt kanel
2,5 dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Basis Bourbon-Vanilla Ismix

Tilberedning

Tilberedning

1

Forarbejde

Bland brun farin, vand og kanel i en lille gryde. Lad massen koge op til den tykner en smule. Lad derefter massen afkøle til stuetemperatur.

2

Is

Hæld 2,5 dl letmælk i en stor skål. Tilsæt et brev Basis Bourbon-Vanilla Ismix. Pisk ved laveste hastighed med en elpisker til ingredienserne er blandet sammen. Skru op på højeste hastighed og pisk yderligere i 3 minutter.

Hæld halvdelen af isen i en fryseegnet beholder. Derefter hældes ca. halvdelen af kanelmassen over ismassen. Træk en kniv rundt i cirkler så ismassen blandes med kanelmassen. Hæld den anden halvdel af ismassen ovenpå. Gentag processen med kniven for at danne et fint mønster i isens overflade. Pynt til sidst med perlesukker. Sæt isen i fryseren i min. 4 timer.

3

Servering

Tag isen ud af fryseren ca. 10 minutter før servering.

Næringsindhold til opskriften Cinnamon Bun is

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 0kJ
0kcal
871kJ
208kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 0g 45.91g
Protein 0g 0g