Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Cinnamon Bun is

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Hvis du også er vild med kanel og kanelsnegle, bør du prøve denne lækre kanelis. Den er nem at lave og smager skønt af kanel.

750 ml

nem 25 Minutter iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Cinnamon Bun is

Redskaber:

håndmixer
fryseegnet beholder

Kanelsirup:

1 dl brun farin
½ dl koldt vand
2 tsk. stødt kanel

Is:

2 ½ dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Basis Bourbon-Vanilla Ismix
perlesukker

Tilberedning

Tilberedning

1

Kanelsirup

Rør brun farin, vand og kanel sammen i en lille gryde. Lad massen koge op til den tykner en smule. Tag den af varmen og lad den afkøle til stuetemperatur.

2

Is

Hæld letmælk i en stor skål. Tilsæt indholdet fra et brev Basis Bourbon-Vanilla Ismix og pisk kort blandingen med en håndmixer ved lav hastighed. Pisk derefter ved højeste hastighed i 3 minutter til massen er tyk og luftig



Hæld halvdelen af isen i en fryseegnet beholder. Kom derefter halvdelen af kanelsiruppen over ismassen. Træk en kniv rundt i cirkler så ismassen blandes med kanelsiruppen. Hæld resten af ismassen over og top med det sidste kanelsirup. Gentag processen med kniven for at danne et fint mønster på isens overflade. Pynt til sidst med lidt perlesukker. 


Sæt isen i fryseren i mindst 4 timer.

3

Servering

Tag isen ud af fryseren ca. 10 minutter før servering. Fordel kugler af isen i skåle eller is-bægre.

Næringsindhold til opskriften Cinnamon Bun is

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 8 kJ
2 kcal
804 kJ
192 kcal
Fedt 0.03 g 2.83 g
Kulhydrat 0.39 g 38.64 g
Protein 0.03 g 2.75 g