Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Citron- og mandelbiscotti

Biscotti er en italienske mandelkiks, der er bagt to gange, hvilket gør dem særligt crunchy. De er perfekte til alle anledninger med varme drikke og drinks

about 40 - 50 stk.

for let øvede 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Citron- og mandelbiscotti

Redskaber:

Citron- og mandelbiscotti:

100 g smør
2 dl sukker
2 æg
4,5 dl hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 poser Dr. Oetker Mandelflager (100 g)
0,5 tsk. Dr. Oetker Mandelaroma , 3-5 dråber
1 tsk. citronsaft
100 g hakket, mørk chokolade

Pynt:

1 æg
1 pose Dr. Oetker Mandelsplitter

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C traditionel ovn.

1

Citron- og mandelbiscotti

Pisk smør og sukker luftigt, og tilsæt æggene et ad gangen. Tilsæt resten af ingredienserne, og rør rundt så dejen har en ensartet konsistens og chokoladen og nødderne er fordelt. Del dejen i tre lige store portioner. På et let meldrysset bord, form dejen til flade stænger og læg dem på en smurt bageplade.

2

Pynt

Pensl dejstængerne med sammenpisket æg. Strø mandelsplitterne ligeligt over stængerne.

Bag stængerne i ovnen i ca. 25 min. Tag dem ud af ovnen og skær dem i 1 cm tykke skiver. Sænk temperaturen til 100 °C og lad biscottierne tørre i ovnen i ca. 40 min.

Næringsindhold til opskriften Citron- og mandelbiscotti

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 448kJ
107kcal
1658kJ
396kcal
Fedt 4.96g 18.39g
Kulhydrat 12.85g 47.60g
Protein 2.34g 8.67g