til opskriften Citron- og mandelbiscotti
100 g | smør |
2 dl | sukker |
2 | æg |
4,5 dl | hvedemel |
1 tsk. | Dr. Oetker Bagepulver |
2 poser | Dr. Oetker Mandelflager (100 g) |
0,5 tsk. | Dr. Oetker Mandelaroma , 3-5 dråber |
1 tsk. | citronsaft |
100 g | hakket, mørk chokolade |
1 | æg |
1 pose | Dr. Oetker Mandelsplitter |
Tænd ovnen på 180 °C traditionel ovn.
Pisk smør og sukker luftigt, og tilsæt æggene et ad gangen. Tilsæt resten af ingredienserne, og rør rundt så dejen har en ensartet konsistens og chokoladen og nødderne er fordelt. Del dejen i tre lige store portioner. På et let meldrysset bord, form dejen til flade stænger og læg dem på en smurt bageplade.
Pensl dejstængerne med sammenpisket æg. Strø mandelsplitterne ligeligt over stængerne.
Bag stængerne i ovnen i ca. 25 min. Tag dem ud af ovnen og skær dem i 1 cm tykke skiver. Sænk temperaturen til 100 °C og lad biscottierne tørre i ovnen i ca. 40 min.
Per Portion / Styk | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energi |
448kJ 107kcal |
1658kJ 396kcal |
Fedt | 4.96g | 18.39g |
Kulhydrat | 12.85g | 47.60g |
Protein | 2.34g | 8.67g |