Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Citron- og mandelbiscotti

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Biscotti er en italienske mandelkiks, der er bagt to gange, hvilket gør dem særligt crunchy. De er perfekte til alle anledninger med varme drikke og drinks

ca. 40 - 50 stk.

for let øvede 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Citron- og mandelbiscotti

Redskaber:

Citron- og mandelbiscotti:

100 g smør
2 dl sukker
2 æg
4 ½ dl hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 poser Dr. Oetker Mandelflager (100 g)
½ tsk. Dr. Oetker Mandelaroma , 3-5 dråber
1 tsk. citronsaft
100 g hakket, mørk chokolade

Pynt:

1 æg
1 pose Dr. Oetker Mandelsplitter

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C traditionel ovn.

1

Citron- og mandelbiscotti

Pisk smør og sukker luftigt, og tilsæt æggene et ad gangen. Tilsæt resten af ingredienserne, og rør rundt så dejen har en ensartet konsistens og chokoladen og nødderne er fordelt. Del dejen i tre lige store portioner. På et let meldrysset bord, form dejen til flade stænger og læg dem på en smurt bageplade.

2

Pynt

Pensl dejstængerne med sammenpisket æg. Strø mandelsplitterne ligeligt over stængerne.

Bag stængerne i ovnen i ca. 25 min. Tag dem ud af ovnen og skær dem i 1 cm tykke skiver. Sænk temperaturen til 100 °C og lad biscottierne tørre i ovnen i ca. 40 min.

Næringsindhold til opskriften Citron- og mandelbiscotti

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 448 kJ
107 kcal
1654 kJ
395 kcal
Fedt 4.96 g 18.39 g
Kulhydrat 12.86 g 47.62 g
Protein 2.34 g 8.67 g