Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Citron-cupcakes

Kreative cupcakes, der smager fantastisk.

14 - 16 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Citron-cupcakes

Kagedej:

175 g blødt smør
175 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
3 æg str. M/L
0,5 dl mælk
150 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
50 g mandelmel
1 pose Dr. Oetker Mandelflager (50 g)

Frosting og pynt:

250 g flormelis
100 g blødt smør
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
1 - 2 spsk. mælk
Dr. Oetker Silver krymmel

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.

1

Kagedej

Pisk smør, sukker og citronekstrakt sammen i en skål. Pisk æggene i ét ad gangen og tilsæt mælken. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen og rør det hurtigt i sammen med mandelmel.

Fordel dejen i muffinforme og drys med mandelflager.

Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

2

Frostning og pynt

Bland flormelis, smør, citronekstrakt og mælk i en skål. Pisk blandingen med en håndmixer i 5 minutter ved høj hastighed for at opnå en luftig frosting. Fyld frostingen i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt den på de afkølede kager. Pynt med krymmel eller dekorationsfigurer. Det er kun fantasien, der sætter grænser for dekorationen.

Kagerne kan sagtens fryses uden frosting.

Næringsindhold til opskriften Citron-cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1562kJ
373kcal
1838kJ
439kcal
Fedt 21.10g 24.83g
Kulhydrat 41.37g 48.67g
Protein 4.02g 4.73g