Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Citron-cupcakes

(0)
5 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Luftige cupcakes med smag af mandler og citron, toppet med en syrlig frosting og krymmel. Kun fantasien sætter grænser for pyntning. Nemme at bage med børn

14 - 16 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Citron-cupcakes

Kagedej:

175 g blødt smør
175 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
3 æg str. M/L
½ dl mælk
150 g hvedemel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
1 pose Dr. Oetker Mandelflager (50 g)

Frosting og pynt:

250 g flormelis
100 g blødt smør
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt
1 - 2 spsk. mælk
Dr. Oetker Silver krymmel

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.

1

Kagedej

Pisk smør, sukker og citronekstrakt sammen i en skål. Pisk æggene i ét ad gangen og tilsæt mælken. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen og rør det hurtigt i sammen med mandelmel.


Fordel dejen i muffinforme og drys med mandelflager.



Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

2

Frostning og pynt

Bland flormelis, smør, citronekstrakt og mælk i en skål. Pisk blandingen med en håndmixer i 5 minutter ved høj hastighed for at opnå en luftig frosting. Fyld frostingen i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt den på de afkølede kager. Pynt med krymmel eller dekorationsfigurer. Det er kun fantasien, der sætter grænser for dekorationen.

Tip

Kagerne kan sagtens fryses uden frosting og er derfor nemme at lave i forvejen og pynte på dagen for servering.

Næringsindhold til opskriften Citron-cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1553 kJ
371 kcal
1830 kJ
437 kcal
Fedt 21.10 g 24.83 g
Kulhydrat 41.39 g 48.70 g
Protein 4.02 g 4.73 g