Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Crunchy chokoladeis med Baileys

Server denne Baileys-is med friske ribs og sprøde hasselnøddeflager til din næste fest.

750 - 850 ml

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Crunchy chokoladeis med Baileys

Is:

2 poser Dr. Oetker Hasselnøddeflager (100 g)
2 spsk. hvidt sukker
2,5 dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Basis Chocolate Ismix
50 ml Baileys®

Pynt:

ribs

Tilberedning

Tilberedning

1

Forarbejde

Strø sukker ud på en pande. Lad det smelte ved middel varme. Tilsæt hasselnødflager og vend rundt til det er karamelliseret. Lad det afkøle på bagepapir.

2

Is

Hæld 2,5 dl letmælk i en stor skål. Tilsæt et brev Basis Chocolate Ismix. Pisk ved laveste hastighed med en elpisker til ingredienserne er blandet sammen. Skru op på højeste hastighed og pisk yderligere i 3 minutter. Rør Baileys og 2/3 dele af de karamelliserede hasselnødder i ismassen.

Hæld isen i en fryseegnet beholder. Sæt isen i fryseren i min. 4 timer.

3

Pynt

Tag isen ud af fryseren ca. 10 minutter før servering. Fordel isen i isbægre eller skåle, og pynt isen med den sidste tredjedel af de karamelliserede hasselnødder og ribs.

Næringsindhold til opskriften Crunchy chokoladeis med Baileys

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 0kJ
0kcal
1511kJ
361kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 0g 25.43g
Protein 0g 0g