Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Crunchy chokoladeis med Baileys

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En skøn Baileys-is med dejlig smag af chokolade og et skønt knas fra en hjemmelavet hasselnøddekrokant.

750 - 850 ml

nem 25 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Crunchy chokoladeis med Baileys

Redskaber:

håndmixer
fryseegnet beholder

Hasselnøddekrokant:

2 poser Dr. Oetker Hasselnøddeflager (100 g)
2 spsk. sukker

Chokolade og Baileys-is:

2 ½ dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Basis Chocolate Ismix
50 ml Baileys®

Pynt:

ribs

Tilberedning

Tilberedning

1

Hasselnøddekrokant

Strø sukker ud på en pande. Lad det smelte ved middel varme. Tilsæt hasselnødflager og vend rundt til det er karamelliseret. Spred massen ud på et stykke bagepapir til afkøling.


Hak den afkølede hasselnøddekrokant fint.

2

Chokolade og Baileys-is

Hæld letmælk i en stor skål. Tilsæt indholdet fra et brev Basis Chocolate Ismix og pisk kort blandingen med en håndmixer ved lav hastighed. Pisk derefter ved højeste hastighed i 3 minutter til massen er tyk og luftig.



Rør Baileys og 2/3 dele af de hakkede karamelliserede hasselnødder i ismassen. Hæld isen i en fryseegnet beholde og sæt den i fryseren i mindst 4 timer.

3

Pynt

Tag isen ud af fryseren ca. 10 minutter før servering. Fordel isen i isbægre eller skåle, og pynt isen med den resterende nøddekrokant og friske ribs.

Næringsindhold til opskriften Crunchy chokoladeis med Baileys

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 13 kJ
3 kcal
1202 kJ
287 kcal
Fedt 0.16 g 15.64 g
Kulhydrat 0.27 g 26.82 g
Protein 0.07 g 6.69 g