Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Cupcake-stars

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Vaniljecupcakes toppet med en nem jordbærmousse og overtrukket med marcipan. Hele herligheden er fint pyntet med stjerner lavet af glasur og krymmel.

12 - 18 stk.

for let øvede 50 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Cupcake-stars

Redskaber:

håndmixer
kagerulle
rund udstikker

Vaniljekage:

175 g blødt smør
200 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 æg str. M/L
350 g hvedemel
½ tsk. fint salt
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 ½ dl mælk
12 - 18 Dr. Oetker Ternede Muffinforme

Jordbærmousse:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Strawberry Taste
2 ½ dl letmælk

Marcipan overtræk og pynt:

200 g marcipan
Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
Dr. Oetker Blå Konditorfarve
Dr. Oetker Sweetheart
Dr. Oetker Writing Icing Decór

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.

1

Vaniljekage

Pisk smør, sukker og vaniljesukker skummende hvidt. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt imellem hvert æg. Tilsæt lidt af melet, hvis dejen skiller. Sigt hvedemel, salt og bagepulver sammen og vend det i dejen skiftevis med mælken. Fordel dejen i muffinforme.




Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.

2

Jordbærmousse

Bland posens indhold med letmælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig.

3

Marcipan overtræk og pynt

Del marcipanen i to dele. Farv halvdelen med Grøn Konditorfarve og den anden halvdel med Blå Konditorfarve. Ælt marcipanen godt sammen og tilsæt evt. flormelis, hvis den bliver lidt for våd (alternativt kan der også bruges Concentrated Colours, der farver uden at gøre marcipanen lige så fugtig). Rul marcipanen ud og udstik runde cirkler, med en rund udstikker eller et glas, til låg som passer i størrelsen til hver cupcake.


Kom et jævnt lag jordbærmousse på hver kage og læg marcipanlåg over. Tegn stjerner på marcipanen med Writing Icing Decór og pynt med perler fra Sweetheart krymmel.

Tip

Hvis du vil være sikker på at dine cupcakes ikke flyder ud så læg muffinformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine cupcakes mere lige.

Næringsindhold til opskriften Cupcake-stars

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1608 kJ
384 kcal
1340 kJ
320 kcal
Fedt 14.77 g 12.31 g
Kulhydrat 51.44 g 42.86 g
Protein 6.42 g 5.35 g