Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Cupcake-stars

Cupcake-stars smager fantastisk og ser flotte ud. Nyd dem ved en festlig lejlighed.

12 - 18 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Cupcake-stars

Kagedej:

175 g blødt smør
200 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 æg str. M/L
350 g hvedemel
0,5 tsk. salt
1,5 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1,5 dl mælk
Dr. Oetker Ternede Muffinforme

Topping og pynt:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Strawberry Taste
2,5 dl letmælk
200 g marcipan
Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
Dr. Oetker Blå Konditorfarve
Dr. Oetker Sweethart
Dr. Oetker Writing Icing Decór

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk smør, sukker og vaniljesukker skummende hvidt. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt. Tilsæt evt. en lille smule af melet, hvis massen skiller. Sigt hvedemel, salt og bagepulver, og bland det i dejen skiftevis med mælken.

Fordel dejen i formene og bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter.

Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Topping og pynt

Bland posens indhold med 2½ dl letmælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed.

Del marcipanen i to dele og bland med henholdsvis grøn og blå konditorfarve. Tilsæt evt. flormelis, hvis marcipanen bliver for fugtig. Rul marcipanen ud og udstik runde cirkler, som passer som låg til hver muffin.

Overtræk kagerne med kagemousse og læg marcipanlåget oven på kagemoussen. Tegn stjerner med dekorationsglasur og sæt perler langs kanten.

Næringsindhold til opskriften Cupcake-stars

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1557kJ
372kcal
1641kJ
392kcal
Fedt 15.00g 15.79g
Kulhydrat 53.56g 56.38g
Protein 5.50g 5.79g