Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Cupcakes med Centerchokolade og hindbærdrys

Kreative cupcakes, der smager fantastisk.

10 - 12 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Cupcakes med Centerchokolade og hindbærdrys

Kagedej:

175 g blødt smør
200 g sukker
3 æg str. M/L
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Center® Original chokolade fra Cloetta
350 g hvedemel
0,5 tsk. salt
1,5 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1,5 dl mælk

Vaniljesmørcreme:

100 g flormelis
100 g blødt smør
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt

Pynt:

Frysetørrede hindbær

Redskaber:

muffinforme
håndmixer

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk smør, sukker og vaniljesukker skummende hvidt. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt. Tilsæt evt. en lille smule af melet, hvis massen skiller. Sigt hvedemel, salt og bagepulver og bland det i dejen skiftevis med mælken.

Rør dejen sammen, og fordel den i muffinformene. Tryk en Centerchokolade helt ned i midten af dejen i hver form.

Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter og afkøl dem derefter på en bagerist.

3

Vaniljesmørcreme

Rør flormelis, smør og vaniljeekstrakt sammen til en blød masse.

4

Pynt

Dekorer de afkølede kager med vaniljesmørcreme og pynt med frysetørrede hindbær.

Næringsindhold til opskriften Cupcakes med Centerchokolade og hindbærdrys

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1805kJ
431kcal
1717kJ
410kcal
Fedt 22.62g 21.54g
Kulhydrat 51.15g 48.71g
Protein 5.51g 5.25g