Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Cupcakes med Centerchokolade og hindbærdrys

(0)
4 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Super fine cupcakes med en dejlig smag af chokolade og hindbær. Prøv blot at servere bundene og lad selv gæsterne eller børnene dekorere deres cupcakes.

10 - 12 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Cupcakes med Centerchokolade og hindbærdrys

Kagedej:

175 g blødt smør
200 g sukker
3 æg str. M/L
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Center® Original chokolade fra Cloetta
350 g hvedemel
½ tsk. salt
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 ½ dl mælk

Vaniljesmørcreme:

100 g flormelis
100 g blødt smør
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt

Pynt:

frysetørrede hindbær

Redskaber:

muffinforme
håndmixer

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk smør, sukker og vaniljesukker skummende hvidt. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt. Tilsæt evt. en lille smule af melet, hvis massen skiller. Sigt hvedemel, salt og bagepulver og bland det i dejen skiftevis med mælken.

Rør dejen sammen, og fordel den i muffinformene. Tryk en Centerchokolade helt ned i midten af dejen i hver form.

Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter og afkøl dem derefter på en bagerist.

3

Vaniljesmørcreme

Rør flormelis, smør og vaniljeekstrakt sammen til en blød masse.

4

Pynt

Dekorer de afkølede kager med vaniljesmørcreme og pynt med frysetørrede hindbær.

Næringsindhold til opskriften Cupcakes med Centerchokolade og hindbærdrys

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1796 kJ
429 kcal
1712 kJ
409 kcal
Fedt 22.62 g 21.54 g
Kulhydrat 51.17 g 48.74 g
Protein 5.51 g 5.25 g