Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Dadelkugler i chokolade

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lækre dadelkugler som sundere alternativ til traditionelle romkugler. Dadelkuglerne dyppes i chokolade og pyntes fint med krymmel - perfekt som konfekt !

ca. 45 - 50 stk.

for let øvede 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Dadelkugler i chokolade

Dadelmasse:

400 g dadler - saftige med sten
2 poser Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
50 g kakaopulver
2 - 3 spsk. Dr. Oetker Romaroma - efter smag

Pynt:

400 g mørk chokolade - evt. laktosefri/vegansk
Dr. Oetker Økologisk Earthy Cocoa krymmel
Dr. Oetker Økologisk Bloomy Blackcurrant krymmel
Dr. Oetker Økologisk Leafy Pear krymmel

Tilberedning

Tilberedning

Dadelmasse

Fjern stenene fra dadlerne og hak dem med en stor kniv. Rør alle ingredienser sammen i en skål til en ensartet masse. Tril dadelmassen til kugler på størrelse med store hasselnødder.

Tempereret chokolade

Hak chokoladen og smelt knap 2/3 af den over vandbad til den er 48-50 ºC (brug et termometer). Kom den resterende chokolade i en skål og kom den smeltede chokolade heri under omrøring, indtil temperaturen er 31-32 ºC.

Pynt

Dyp dadelkuglerne i den tempererede chokolade og drys med økologisk krymmel. Lad chokoladen hærde og opbevar kuglerne i en lukket beholder.

Tips & Tricks

Skal det være nemmere, så undlad at temperere din chokolade og brug chokoladeknapper eller vekao i stedet, som blot skal smeltes efter anvisning på pakken.

Næringsindhold til opskriften Dadelkugler i chokolade

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 368 kJ
88 kcal
1750 kJ
418 kcal
Fedt 4.15 g 19.76 g
Kulhydrat 10.91 g 51.95 g
Protein 1.26 g 6.02 g