Fjern stenene fra dadlerne og hak dem med en stor kniv. Rør alle ingredienser sammen i en skål til en ensartet masse. Tril dadelmassen til kugler på størrelse med store hasselnødder.
Hak chokoladen og smelt knap 2/3 af den over vandbad til den er 48-50 ºC (brug et termometer). Kom den resterende chokolade i en skål og kom den smeltede chokolade heri under omrøring, indtil temperaturen er 31-32 ºC.
Dyp dadelkuglerne i den tempererede chokolade og drys med krymmel eller kokos. Lad chokoladen hærde og opbevar kuglerne i en lukket beholder.
Skal det være nemmere, så undlad at temperere din chokolade og brug chokoladeknapper eller vekao i stedet, som blot skal smeltes efter anvisning på pakken.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Forb. :90 minutterMiddelsværabout 45 - 50 stk.