Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Daisy cupcakes

Fine cupcakes med en lækker frosting lavet på kagemousse. Pynt med blomster eller kreativt krymmel. God kage til børnefødselsdagen eller et baby shower.

18 - 22 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Daisy cupcakes

Redskaber:

muffinforme
håndmixer
sprøjtepose
stjernetyl

Kagedej:

175 g blødt smør
200 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 æg str. M/L
350 g hvedemel
0,5 tsk. salt
1,5 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1,5 dl mælk

Topping og pynt:

2 breve Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
5 dl letmælk
Dr. Oetker Princess Lillifee-krymmel

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.

1

Kagedej

Pisk smør, sukker og vaniljesukker skummende hvidt. Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk godt. Tilsæt evt. en lille smule af melet, hvis massen skiller. Sigt hvedemel, salt og bagepulver og bland det i dejen skiftevis med mælken.

Fordel dejen i muffinforme og bag kagerne midt i ovnen i 20-25 min. Afkøl kagerne på en bagerist.

2

Topping og pynt

Bland indholdet af brevene med Cake Mousse Vanilla med mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 min. og herefter i 4 min. ved høj hastighed til moussen er luftig. Fyld moussen i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt den på kagerne. Pynt med krymmel eller dekorationsfigurer. Det er kun fantasien, der sætter grænser for dekorationen.

Næringsindhold til opskriften Daisy cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1022kJ
244kcal
1624kJ
388kcal
Fedt 10.83g 17.20g
Kulhydrat 32.79g 52.05g
Protein 3.78g 6.01g