Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

"Den der altid virker"

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Pærer og mørk chokolade klæder hinanden rigtig godt. Her er kombinationen udvidet med kokos, og kagen smager fantastisk.

10 - 12 portioner

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften "Den der altid virker"

Redskaber:

håndmixer
sandkageform

Pære og chokolade kage:

125 g blødt smør
225 g rørsukker
2 æg, str. L/XL
250 g hvedemel
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 dl kokosmel
2 pærer
200 g mørk chokolade

Glasur:

125 g flormelis
2 spsk. vand

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.

1

Pære og chokolade kage

Pisk smør og sukker let og luftigt. Pisk æggene i et ad gangen. Sigt mel og bagepulver i dejen, tilsæt kokosmel og rør indtil ingredienserne er godt blandet sammen.

Skræl pærerne, skær kernehus fra og skær pærerne i grove stykker på ca. 1½ x 2 cm. Hak chokoladen groft. Vend pærestykker og chokolade i dejen.

Fyld dejen i en sandkageform beklædt med bagepapir. Bag kagen midt i ovnen i ca. 30 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Lad kagen køle på en rist.

2

Glasur

Rør flormelis og vand sammen til en glasur, juster med vand til glasuren har den ønskede konsistens. Brug en ske og træk 'streger' med glasuren hen over den afkølede kage.

Tips

Rørsukker kan erstattes med almindeligt sukker.

Pynt evt. kagen med den lækre og let syrlige økologiske krymmel Dr. Oetker Organic Leafy Pear

Næringsindhold til opskriften "Den der altid virker"

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1775 kJ
424 kcal
1432 kJ
342 kcal
Fedt 17.15 g 13.83 g
Kulhydrat 59.17 g 47.72 g
Protein 5.09 g 4.10 g